Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolita_21

Czy powinnam jeszcze schudnąć? Ile? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość gość
Schudnij jeszcze 10kg dzifko. Wtedy może będziesz godna abym na ciebie splunął.

Gość gość
prawictwo ROZWALA SYSTEM. nie dość, że ma CENTYMETR W OCZACH, to jeszcze wyszukuje coraz to nowsze babki z krągłym tyłkiem. W jakie rejony neta NIE zabrnąłeś? chłopie, może cię przyjmą na jakiś uniwersytet jak ty tak wszystko wiesz w kwestii wymiarów kobiecych,..

Gość gość
Droga Lolito 21. Po pierwsze, w wieku 21 lat już się zwykle nie jest lolitą. Po drugie, jak masz odstający tyłek, to rób zdjęcia tak, żeby był widoczny :D Koniec droczenia, teraz na poważnie : Zgadzam się ze wszystkimi, że twoja figura jest już dość blisko tego co ze swoimi darami natury optymalnie możesz osiągnąć, ale ideałów nie ma i każdy ci powie coś innego. Moim zdaniem jeśli chcesz być bliżej ideału medialnego możesz przestać "chudnąć" a skupić się na lekkim wyrobieniu brzucha. To wystarczy.

Gość prawictwo pospolite 143
Jakbym wklejał cały czas to samo , to by wam się znudziło , dlatego potrzebne jest czasem urozmaicenie

Gość gość
Ale po co wklejasz coś dla kogoś? jak tak ci zalezy, to na FB coś załóż i wrzucaj foty dla napalonych facetów. Tutaj w co 2 wątku nie musisz wklejać, nikomu to nie jest potrzebne do szczescia (a może i niektóre laski popadna w kompleksy jakieś).

Gość gość
Dla mnie ładna dziewczyna zależy kto co lubi dla mnie za chuda troszkę brzuszka tyłeczka i piersi musi być w końcu trzeba mieć za co złapać i pieścić w łóżku

Gość gość
chcesz zostać modelką że walczysz o super figurę

Gość prawictwo pospolite 143
wklejam , to jako element edukacji Niektórzy tutaj sądzą , ze ideał to EWa Farna albo Karolina Szostak i przestają się odchudzać A ja wam chcę udowodnić, ze one nie są wzorem Tylko takie dziewczyny jak na przyklad ta poniżej o wymiarach 90-62-96 są perfekcyjne http://www.youtube.com/watch?v=24OLFk7pT08

Gość gość
Panie prawictwo, ideałów nie ma :D Nie ma, naprawdę NIE MA kobiety która dla KAŻDEGO faceta wbija na atrakcyjności fizycznej 100%, więc zamknij już twarz i przestań udowadniać że masz gigantyczną kolekcję wideo z modelkami albo i gorzej :D Droga Lolito, w internecie możesz znaleźć nieco prawie profesjonalnych porad, choć musiałabyś się naszukać, albo próbować słynnych rzeczy w stylu akrobacyjnej szóstki, ale ponieważ nie wiem, czego próbowałaś, to ci nie poradzę. natomiast poradzę ci to : Na Kafeterii jest ogromna szansa że na 5 odpowiedzi 1-2 będą wartościowe. Także... nie żałuj że wrzuciłaś zdjęcia, tylko łów te perełki ;)

Gość gość
Jestes szczupla tylko zacznij cwiczyc albo biegac zeby ci sie fajne nogi zrobily jedrne

gość...Kafeterii jest ogromna szansa że na 5 odpowiedzi 1-2 będą wartościowe. Także... nie żałuj że wrzuciłaś zdjęcia, tylko łów te perełki X Wiem i dziękuje za normalne odpowiedzi :)

Gość gość25
Nie wiem po co wrzucasz foty na kafe, chyba tylko po to żeby się dowartościować. Fakt, ładna jesteś i to bardzo, tylko czy coś w tej głowie jest???

Gość gość
Ciężki hula hop rzeźbi talię. Nalej do takiego zwykłego wody czy ryżu i kręć :)

Gość gość
chudnąć to Ty nie masz z czego, masz szczupłe nogi, fakt przerwy ci brak , masz wąskie biodra, wcięcie delikatne jest Ci co nie widzą to do okulisty

Gość gość
a ja nie lubię mięśni. Sama jestem na diecię, ale nie ćwiczę:)

Gość gość
dziewica?

Gość gość
za chuda! Wole kobiety o pełniejszych kształtach!!