Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex? Gdzie się on podział w naszym związku?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moją narzeczoną prawie 4 lata, teraz mamy ślub... Mieszkamy razem. Ona jest fajną atrakcyjną dziewczyną i wiadomo każdy ma jakieś potrzeby seksualne ale ja ostatnio czyli od prawie 4 tygodni jej nie mam... W skrócie nie mam ochoty na nic ... Chętnie bym poszedł spać albo posiedział przed kompem a nasze życie seksualny wygląda ostatnio okropnie ... Co robić? Co się ze mną dzieje? To chyba nie normalne że facetowi w wieku 25ciu lat nie chce się sexu?

Gość gość
To jest nienormalne ! Jeśli się chce to zawsze. Ja jestem już w swoim wieku, ale od pierwszych kontaktów w bardzo młodym wieku nie popuszcza mi ta chęć. Robię nieraz sam sobie dobrze by nie zamęczać mojej kobiety.

Gość gość
Ale szczerze nie pociąga mnie jakoś nadto sex... Kiedyś jak miałem 20 lat to aż się we mnie gotowało jak tylko o nim pomyślałem a teraz? Ile razy kobiecie się chce a ja że zmęczony jestem, że mi się nie chce, że ochoty nie mam... Nie wiem co się stało... Pewnie mój ojciec ma więcej werwy niż ja... :( Zawsze byliśmy zadowoleni ze wspólnego sexu bo razem udawało nam się kończyć no i ogromną przyjemność nam to sprawiało, a teraz ja chodzę ciągle jak zbity pies i to nie od tygodnia tylko od kilku miesięcy...