Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to mozliwe ze TAK WYKSZTALCENI LUDZIE W RZĄDZIE KLNA JAK MENELE

Polecane posty

Gość gość

ROSTOWSKI ..BELKA..SIKORSKI???BEZ JAJLUDZIE CI KONCZYLI NAJLEPSZE UCZELNIE I MAJA MEGA WYKSZTALCENIE O KTORYM KAZDY MOZE POMARZYC..JAK MOZLIWE ZE TACY LUDZIE TAK KLNA I TAK WULGARNIE MÓWIĄ?MOJA PROSTA MAMA ZE WSI PO ZAWODÓWCE NIC A NIC NIE PRZEKLINA NIGDY..ANI SLOWA KUR....NIE WYPOWIADA A TACY WYKSZTALCENIE TAK PRZEKLINAJA..JAK TO TLUMACZYC???

Gość gość
czy ja wiem czy maja takie extra wyksztalcenie? teraz szkoly wyzsze to kazdy konczy

Gość gość
ALENIE KAZDY KONCZY TAKIE JAK ONI..NA OKSFORDZIE ITD...

Gość gość
jest takie powiedzenie: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy I ono pasuje do tych ludzi; fakt, że pokończyli uczelnie w oksfordzie itp. nie zmienia faktu, że są to osoby z awansu społecznego okresu PRLu. Na formę i treść pracują pokolenia, parafrazując słowa pewnej piosenki. Fakt ukończenia dobrej szkoły nie czyni nikogo inteligentem, to się dziedziczy. I to nie w jednym pokoleniu.

Gość gość
nie wiesz ,ze wyksztalciuchy to najgorsze plebs ? chamidlo i wredactwo ? kazdy ci to powie :)

Gość Ewa333333
wykształcenie daje wiedzę, kulture wynosi się z domu i najbliższego otoczenia i nie ma ona wiele wspólnego z tym, jakie uczelnie się kończy

Gość gość
sikorski palancicho nawet sobie nazwisko zmienil bo chcial sie poczuc ciut powazniej jak zwyczajna Sikorka :D d**ek !

Gość gość
To jest cała, k****, banda kolesi. Poczynając na politykach, poprzez policję i kończąc na zwykłych urzędasach. Wszystko k***a skorumpowane. Powinna bomba spaść na wiejską, na wszystkie urzędy i posterunki policji. Cholerna mafia. A szary człowiek nie ma żadnych praw. Dziś po raz kolejny przekonałem się o tym.

Gość gość
za sam fakt, że wreszcie Sikorski popłynie i raz na zawsze zniknie z polityki warto poświęcić największą aferę. Nie znoszę tego bufona, który robi z siebie męża stanu, a jest zwykłym wsiowym przygłupem, któremu się wydaje, ze fakt zakupu pałacu, włości i zmiany nazwiska czyni z niego magnata pokroju, co najmniej, Radziwiłłów i tytana intelektu. Na pohybel tej miernocie

Gość gość
na pohybel ! :) tym sk********elom z PO !

Gość gość
:)przeciez studia i tak nieczego w zyciu nie przynosza 999 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4