Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W JAKIM KRAJU WIDZIAŁYSCIE NAJWIECEJ NAJPIEKNIEJSZYCH KOBIET

Polecane posty

Gość gość

gdzie jest najwiecej pieknych kobiet wg was?? ja stawiam ze w brazylii po tym co zobaczylam na mundialu..i jeszcze ukraina chyba... a wy jak myslicie?widzieliscie kiedys tak piekna kobiete zjakiegos kraju ze az oczu nie mozna oderwac?

Gość gość
Czechy. Potem kraje latynoskie, a potem inne słowiańskie w tym Polska. Następnie coraz większe przepaści. Wbrew niektórym panom tylko niektóre azjatki są mniami, za to krzyżówki białych z azjatami (męskie lub żeńskie) zwykle wychodzą całkiem atrakcyjne.

Gość gość
ja widziałam piękna indiankę jak byłam w stanach, była tak piękna że oczu nie mogłam oderwać, wyglądała jak pocahontas, do dziś nie mogę jej zapomnieć a jestem kobieta i minęły już 3 lata :D

Gość gość
jak byla w ostrawie w czechach ostatnio to padlam...normalnie az zazdrosna bylam ze ide z facetem po ulicy..i ze on widzi te kobiety...mowie wam ze dawno nie widzialam tak slicznych i dziewczęcych twarzy jak u czeszek..jedna byla taka czarna i nie miala makijazu chyba nawet na sobie ale miala tak sliczna delikatna urode i maly nosek do tego ,,ze nie moglam przestac patrzec na nia .az glupio bo jestem kobieta..ale czeszki sa przesliczne..

Gość gość
Byłam we Włoszech, Holandii, Niemczech, na Słowacji, w Czechach i Ukrainie i przyznać muszę, że dotychczas najładniejsze kobiety widziałam w tych ostatnich państwach - słowiańskich. Latynoski wcale mnie nie powaliły na kolana, mimo pięknej opalenizny często mają ciężkie rysy twarzy i duże szczęki, albo nosy.. Owszem zdarzają się śliczne, ale jak mówię, kraje, w których większość mijanych dziewczyn była przynajmniej ładna to właśnie te trzy ostatnie z wymienionych. No i Polska oczywiście, uważam że mamy całkiem ładne kobiety.

Gość gość
ukrainki sa najpiekniejsze bez dwóch zdań. kolega mi mowil ze na slowacji 9 DZIEWCZYNA NA 10 JEST LADNYCH A W POLSCE 1 NA 10 :):):) COS W TYM CHYBA JEST..

Gość gość
Czeszki są piękne. Podobno bardzo ładne kobiety są w Kolumbii Argentynie czy Brazylii. Słyszałem też że Islandki są bardzo ładne

Gość gość
bo w kazdym kraju za granica jesli widzicie ladna kobiete to na bank to polka :):) skad wiecie czy w tych czechach czy słowacji to nie byly polki ?skoro wyscie tam zwiedzaly to i polki mogly..hehhe kolega mi mowil ze najpiekniejsze kobiety sa w holandii...wysokie naturalne i blondynki szczuple..naprawde klasa sama w sobie..

Gość gość
holenderki i szwedki przepiekne.fakt.

Gość gość
Holenderki? Serio? Może te przed 18 rokiem życia. Starsze to owszem, często blondynki i często wysokie, ale często jednocześnie z nadwagą, różową skórą, wodnistymi oczkami i zaniedbanymi włosami. Wiele z nich ma podłużne twarze i wielkie zęby, kształtów brak, bo zazwyczaj figury mają męskie, szerokie ramiona i brak talii. Pewnie, że są wyjątki, ale patrząc narodowością, nie nazwałabym Holenderek ładnymi niestety, może gdyby były bardziej zadbane to jeszcze.

Gość gość
ukraina góra

Gość blondas_krakow
Hiszpanki są bardzo ładne a jak było w Polsce Euro 2012 to HISZPANKI się okazały najpiękniejszymi kobietami-kibickami.

Gość gość
Moim zdaniem są tylko dwa typy: kraje skandynawskie albo słowiańskie i tutaj to już tylko zależy od tego jaki ktoś lubi typ urody. Skandynawski typ piękności to np. Synnøve Macody Lund, mają ostre rysy twarzy, są smukle itd, ale mi np. takie blond skandynawki w ogóle się nie podobają. Słowiański typ urody jest dużo delikatniejszy, ale te dziewczyny są też bardziej krągłe, mają delikatniejsze buzie, kolor włosów bardzo różny, bo i geny słowian to jedna wielka mieszanka. Ja stawiam na wschodnie słowianki.

Gość gość
Co do Hiszpanek i Włoszek to można się bardzo zawieść. Szczególnie Włoszki te rysy twarzy mają jakoś ciężko wyciosane ;). Hiszpanki z kolei strasznie tyją i w ogóle brzydko się starzeją, piękne są tylko we wczesnej młodości.

Gość gość
TYLKO CZESZKI

Gość gość
czeszki sliczne to fakt

Gość gość
w albanii. bedac na plazy nie widzialam ani jednej dziewczyny z nadwaga, a plaza w dures np. liczy tysiace plazowiczow i kazdy lezy plackiem Kolo siebie. Dziewczyny bardzo naturalne, szczuple, bez cellulitow. ale zazwyczaj one nie pija alkoholu (w duzych ilosciach) i wcale albo malo pala papierosow.

Gość gość
Ja w ogóle nie lubię słowiańskiej urody, także żadna Czeszka mnie nie zakreci. Nijaki wyraz twarzy, rybie oczy

Gość gość
A Bałkany to nie są przypadkiem też słowianie? Południowi?

Gość gość
Wielka Brytania jest pełna przepięknych kobiet.

Gość gość
Nie ma co ukrywać, Polacy w 25% noszą żydowkie geny. Spoko.

Gość gość
Pewnie że spoko, każde mieszanie genów jest tylko na plus.

Gość gość
czeszki

Gość gość
ukrainki