Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedoświadczona partnerka sexualna

Polecane posty

Gość gość

Hejka, od jakiegoś czasu współżyje z kobietą której jestem pierwszy partnerem sexualnym. Ja sam nie posiadam jakiegoś wielkiego doświadczenia ale staram się ją zadowolić w łóżku (do 4 orgazmów w ciągu dnia). Problem jaki dostrzegam to taki, że pomimo tego że ona mnie kręci strasznie to nie ma tego pełnego podniecenia. Gra wstępna wygląda bardziej tak że to ja prowadzę i jestem osobą dominującą a ona poddaje się rozkoszy. Nic nie poradze że nie podnieca mnie w pełni widok nagiego ciała partnerki i potrzebuje dodatkowych bodźców i pieszczot żeby osiągnąc pełną sztywność. Nie chce jej urazić sugestiami że może powinna poczytać na internecie co lubią faceci, jak dobrze zrobić loda itd biorąc pod uwagę że to jej początki. I zastanawiam się jak to rozegrać, może podsuniecie jakiś pomysł.

Gość gość
Skoro jesteś jej pierwszy to niejako jesteś jej mentorem . Rozumiem że czujesz się niedopieszczony ale nie odsyłaj jej ot tak do internetu niech sobie poczyta bo to bardzo niegrzecznie . Porozmawiaj z nią i poproś żeby to ona była albo choć spróbowała być strona dominującą . Jeśli chcesz żeby czerpała wiedzę z internetu to może sam znajdź konkretne artykuły dla niej bo net jest tez pełen śmieci jak wiadomo . Pamiętaj by na nią nie naciskać i nie wymagać zbyt wiele na raz. Metoda małych kroczków nie jest zła a na pewno zmniejsza prawdopodobieństwo że zrazisz dziewczynę do siebie wymagając od niej za dużo na raz. Koko