Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYCIAG NA ZADANIE PKO

Polecane posty

Gość gość

Hej Pierwszy raz w zyciu musiałam wziąć wyciąg na żadanie w pko (konto dla mlodych)- przyjdzie na pocztę elektroniczną ale nigdzie nie było info o tym jak długo trzeba czekac. Ktos sie moze orientuje? Z góry dzieki

Gość gość
Miałem podobna sytuacje, więc chyba mogę nieco wyjaśnić. Miałem w ustawieniach "wyciąg papierowy" i też czekałem na maila, a dostałem przesyłkę pocztową - oczywiście po kilku dniach. W iPKO można zmienić sposób przesyłania wyciągów i wtedy natychmiast dostajesz go na skrzynkę, ale uwaga, powrót do wyciągów papierowych wymaga już wizyty w oddziale.

Gość gość
nie ma co brać papierowych tylko specjalnie, bo niewygodne to jest i nieekologiczne. wzystko możesz załatwić elektronicznie, bierzesz wyciąg też na maila i potem go jako pdf możesz słać dalej gdziekolwiek i uznają to wszędzie. a po co Ci ten wyciąg w sumie? z systemu sobie też możesz wygenerować.

Gość gość
Zamówiłam wyciągi na żądanie mam ustawione że mają przyjść na pocztę. Czekam już trochę i nadal nic nie przyszło czy ktoś wie jak długo muszę czekać?

Gość Krisssssu
Jaki jest koszt wyciągu na żadanie w serwisie IPKO konto dla młodych, orientuje się ktoś?