Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza przez przescieradlo

Polecane posty

Gość gość

Czy mozna w 2 dzien okresu zajsc w ciaze, jesli chlopak chyba sie spuścił na prześcieradło a ja w to chyba usiadłam?

Gość gość
a który stopień niepełnosprawności intelektualnej posiadasz?, że tak z ciekawości się zapytam

Gość gość
w dodatku spuscil mi sie do gardla ja to wypilam czy jestem w ciazy ? jesli napilam sie spermy ?

Gość gość
To nie ja pisałam o tym gardle! Uprawialiśmy petting nie wiem czy sie spuścił a ja sie boje ze chwile potem mogłam sie w to wytrzeć za 6 dni ide do dentysty i nie chce zaszkodzić dziecku chodź nie wiem czy jest....

Gość gość
bła ha ha co za mapety:-) widać że na biologie sie nie chodziło:-D

Gość gość
Jak to sie nie chodziło? Jesli sperma była świeża mogło przeciez dojść do zaplodnienia

Gość gość
tak wlasnie mysli dzisiejsza nastolatka:/ wstyd ze sie do nich zaliczam.....

Gość gość
tak doszło do zapłodnienia podczas miesiączki?? żal :-D

Gość gość
Czyli to nie ciaza?

Gość gość
masz naprawdę zryty beret dziewczyno!!! sprawdź sobie najpierw co to znaczy dzień płodny, w którym dniu cyklu występuje i jeszcze żeby to było takie proste zajść za pierwszym razem!!

Gość gość
Podobno jesli plemniki przetrwają moze dojść do zapłodnienia a częstotliwość nie ma znaczenia, nie uprawiałam seksu tylko boje sie ze sie spuścił a ja w to usiadłam podczas pettingu

Gość gość
poradze CI cos. zamiast bawic sie z chlopakiem, wez ksiazke do reki i troche sie poucz :O biologii w szkole nie mialas??

Gość gość
Jeju mam 19 lat skończyłam liceum boje sie tylko ze przez dentystę moge cos zrobic dzidzi krzywdę a skoro nie jestem no to....

Gość gość
ostatnio była ciąża przez klamkę a teraz ciąża podczas okresu z prześcieradła. Swoją drogą fajnie musiało to prześcieradło wyglądać -sperma i krew.

Gość gość
Bardziej dziwi mnie to, że dentysta może zrobić krzywdę zarodkowi, no ale ok. Podczas miesiączki można zajść, podczas pierwszego razu również można zajść, jeśli wydaje wam się, że dziewczyny zachodzą w ciąże tylko w połowie cyklu, to jesteście w błędzie i to sporym. Teoretycznie jest szansa, że zaszłaś w ciążę, aczkolwiek tak bardzo mała, że nie ma powodu do nerwów. Zobaczysz za miesiąc, że wszystko jest ok.

Gość gość
ale ty tak w tej krwi bez tampona lub podpaski po prześcieradle golym tyłkiem hasałaś?

Gość gość
Nie nie, byłam ubrana, tylko boje sie za jak mi spodnie spadły troche (tak ze rowek było widać) to mogłam usiąść, tak sie położyć a to spłynęło potem

Gość gość
nie można zajść podczas okresu ale czasem krwawienia okołoowulacyjne są brane za okres i potem te ciąże z okresu. Czasem jeśli cykle sa bardzo krótkie to plemniki mogą doczekać do dni płodnych.

Gość gość
no bez jaj dziewczyno. Dajże spokój. Nie ma opcji ciąży.