Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto inwestować w okulary Ray Ban

Polecane posty

Gość gość
mam za pięć euro okulary które noszę osiem lat. W życiu nie kupię okularów, żeby mieć na nich napis na dropsach, a jedynie dlatego, że mi się podobają. Jak ktoś ciuła, żeby takie okulary sobie kupić to kretyn. Jak ktoś idzie, wyjmuje grosz z kieszeni i kupuje kilka par, bo mu się podobają , to oki, olewam cudze pieniądze.

Zdecydowanie warto, ja swoje kupiłam w zeszłym roku i stale w nich chodzę, a w ogóle nie widać na nich jakichkolwiek śladów użytkowania. Długo wahałam się czy sobie je sprawić, bo wiadomo - 500 zł to spory wydatek, ale lepiej zainwestować w jeden porządny produkt, który posłuży nam wiele lat, będzie wygodny i zapewni dobrą ochronę oczu. Mam dokładnie taki model http://eyemasters.pl/pl/okulary-przeciwsloneczne/122105017-rb3025-004-51-aviator.html

Gość Rafatka
A słyszeliście o tych zegarkach i okularach z drewna? Bez mało robią one coraz to większa furorę w świecie designu. Coraz więcej tez firm takie produkuje. Ja ostatnio przeglądałam asortyment na https://plantwear.pl/ i bardzo spodobały mi się takie rzeczy.

Gość miałczur
Zdecydowanie Warto. To nie tylko napis, ale przede wszystkim świetna ochrona oczu i doskonała optyka. Brać. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolony (z kolekcji carbon fibre - stosunkowo ciężkie - prawdziwe szkło - rzadkość). Ważne by były oryginalne bo jest sporo podrób. Niezłe okulary można kupić już w przedziale 120 -200 pln, ale optyka w Ray Banie to klasa sama w sobie, a miałem różne od najtańszych po te drogie. Dużo jeżdżę samochodem wiec wybrałem z polaryzacją i antyrefleksem. Optyka na medal. Kosztowały sporo, ale nie żałuję.

ja widziałam po raz pierwszy takie okulary gdzieś na zdjęciach u kogoś znanego, nie wiem czy to czasem nie była Sylwia Gaczorek . Za pare złotych takie okulary-ray bany ? a Ty zdajesz sobie sprawę ,ze często gęsto takie okulary nie maja filtrów przeciwsłonecznych ? przez co jest szkodliwe dla oczu?Więc moim zdaniem lepiej wziąc i wydać troche więcej ale miec porządne raybany . a jak nie chcecie tak strasznie przepłacać to jest sklep optyczny opticalchristex. ma swoje sklepy stacjonarne w Gdyni jak i również sklep online . ja z racji tej ,ze nie jestem z trójmiasta zamówilam okulary i szybko przyszły, . poza tym ceny mają na prawdę przystępne w porównaniu z innymi sklepami.

Gość ewik88
Jasne że warto, co marka to marka, ja swoje noszę już 3 lata, nawet śrubka się nie poluzowała. A uważałam jak kupowałam, bo na rybku jest mnóstwo chińskiej tandety i brałam z http://opticalchristex.pl/sklep/pl/

Gość gość
Temat powinien brzmiec : "Czy warto WYDAC na okulary Ray Ban". Inwestowanie polega na zarabianiu pieniedzy, a nie na placeniu za cos, co sie uzywa a w koncu wyrzuca.

Gość Małgoskatoja
No to na pewno nie wyrzucanie pieniędzy w błoto. W sklepach Optical Christex jest spory wybór

Gość Awangarda90
Właśnie syszałam ze w Optical Christex można kupić oryinane Gucci. Jakaś blogerka tak mówiła, tylko nie pamiętam która

Gość gość
Mam jedną parę. Gucci to nie okulary

Gość pyszka
jak nie? na tym opticalchristex.pl faktycznie mają wiele markowych okularów! aż chciałoby sie je wszystkie miec!

gość a co wg ciebie to są gucci? a co do chiskiej tandety , one sa nawet niezdrowe dla oczu . Z ray banów uwielbiam te które są na opticalchristex.pl są ta 589 zł . Ja nawet nie wiem czy czasem Dua Lipa ni miała podobnych w swoim klipie zara na początku "be the one "

Gość gość
Według mnie zawsze warto inwestować w rzeczy dobrej jakości. Ja kupiłam sobie okulary Dita na tej stronie też bardzo fajne http://sklep.opticalchristex.pl/ ale ray bany tez tam widziałam.

Gość Arsza
mają śliczne okulary, szczególnie te z kolekcji Diora mi się podobaja. trochę kosztują ale moim zdaniem warto zainwestować w lepsze żeby mogły posłużyć na dłużej

Gość gość
Piękne oprawki:).

Gość Bernadetta2
Ostatnio w tym sklepie, co pisał Martinezzz kupiłam soczewki. Dobre ceny. Przymierzam się do okularów przeciwsłonecznych Ray Ban, czekam na koniec sezonu ;) podobno warto

Gość endżiii
wiesz co mają fajną linię wiec takie ray bany warto chyba kupić. ale nie warto za nie przepłacać, wiec dobrze jest znaleść je w przystępnej cenie. Polecam opticalchristex.pl - dobrze zaopatrzony salon, mają spory wybór także warto poszukać tam

Gość gość
Zarowno mój mąż, jak i ja mamy okulary marki Ray Ban - oryginalne, kupione w firmowym salonie i moja opinia jest taka, ze za te cene to nieporozumienie...Co prawda szkła są dobrej jakosci, ale oprawki (metalowe) są tak podatne na zarysowania, ze szkoda mówic. W porównaniu z okularami Gucci, ktore byly tylko nieco drozsze , Ray Ban to porazka. Inna kwestia, że marka tych okularow jest podrabiana na potęgę i dlatego radzę, żeby osoby, ktore naprawde uprą się na te, a nie inne okulary zopatrzyły się w nie u sprawdzonego źródła.

Gość dorrrka
a sprawdzałas ceny na opticalchristex.pl - tam można znaleźć markowe oprawki w cenach takich rozsądnych. ja tam widziałam gucci, diory i ray bany i nie była to wygórowana cena jak na takie marki...

Jeżeli bardzo Ci się podobają, to tak. Nie ma innego powodu, żeby się nimi jarać.

Gość gość
Mi Ray Bany bardzo się podobają :) Mam dwie pary, jedną kupiłam sobie wczoraj w salonie Optical Christex w Gdynii. Po lecie zawsze są fajne promocje ;)

Gość gość
Mam takie okulary już trzeci sezon letni i jestem z nich bardzo zadowolona i pochwalę się,że to prezent od zięcia!

Gość gość
"Inwestowac"?! A ile zarobisz na tych okularach??? Inwestowac, to znaczy robic cos co przynosi ZYSK FINANSOWY. Ile pieniędzy zarobisz wydając na okulary?!

Gość emalienka12
na okularach nie zarobisz , ale inwestować pewnie autor miał na mysli by sobie nie pogorszyć wzroku . jak sobie zamówisz z takich niewiadomo jakich stron okulary to mozna czesto gęsto , natknąć się na chińskie podróbki , takie okulary najczesciej nie mają żadnych filtrów ochronnych przeciwsłonecznych , co jest ewidentnie szkodliwe dla naszych oczu . Dlatego lepiej zakupic okulary przeciwsłoneczne , z pewnej ręki . Takim bardzo godnym polecenia salonem optycznym jest OpticalChristex. równiez zamawiałam w tym roku u nich ray bany a mama z kolei okulary miu miu . I mają bardzo dobre ceny w porównaniu z niektórymi salonami