Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeesceentrada

Paniczny strach przed rakiem i śmiercią

Polecane posty

Gość deeesceentrada

Od dłuższego czasu cierpię na paniczny strach przed rakiem i co się z tym wiąże - ze śmiercią. Mam wrażenie, że skoro wkoło tak wiele osób choruje to wręcz nie ma opcji, bym i ja nie zachorowała. Nie jestem w grupie ryzyka, nikt w mojej rodzinie na raka nie chorował a jednak ciągle jest ten strach... Wczoraj w nocy miałam sen, że jestem chora i te lęki się nasiliły. To nienormalne, jest wszystko niby ok, a mnie oblewają zimne poty na samą myśl, że jestem taka młoda a mogę nie doczekać ślubu, dziecka, tyle chcę zrobić a mogę umrzeć... Jak sobie radzić z tą nerwicą paskudną?

Gość gość
Nie wiem jak sobie poradzić , mnóstwo osób w mojej rodzinie zmarło na raka, zmarły tez młode osoby- badam sie profilaktycznie ale jakby nawet tym wynikom nie dowierzam, ciagle sie boje.

Gość gość
co nasze życie jest warte wobec wieczności

Gość gość
przed rakiem mam tez strach naogladalam sie i widze ,rak to okropna choroba ale wiesz ? ze swiat ma juz na raka lekarstwo? tylko nie dla nas ...nie dla biedakow ! tym racza sie te kooorwy bogate ! scierwa ktore dorabiaja sie tylko dzieki biednym ludziom ! oni maja prawo zyc.....my biedacy mamy prawo jedno! szybko umrzec aby nas zastapil ktos mlody ! ktos kto bedzie zarabial na rozrywki i bogate zycie rzadzacych :) jak sie godzicie na to ludzie ? bo ja...na to sie nie godze ! chce zyc dobrze ! bo zycie mam jedno! i nikt mi go nie zwroci !!

Gość gość
bogaci też umierają na raka jak inni, zawistna szmato

Gość gość
zawistna szmato??? masz koorwa mozgu odrobine padalcu plytki? czy za dobrze ci sie zylo darmozjadzie ? nie wyrazaj sie prymitywna tepoto w ten sposob bo to oznacza jedno ! ze bronisz tego co masz ! dzieki kasie ! lepiej ci sie zyje jak temu co musi wylaczyc o kazdy grosz!

Gość gość
zawistna szmato??? masz koorwa mozgu odrobine padalcu plytki? czy za dobrze ci sie zylo darmozjadzie ? nie wyrazaj sie prymitywna tepoto w ten sposob bo to oznacza jedno ! ze bronisz tego co masz ! dzieki kasie ! lepiej ci sie zyje jak temu co musi wylaczyc o kazdy grosz!

Gość gość
To, że musisz walczyć o każdy grosz to tylko twoja wina plebsie.

Gość gość
zawistna szmato??? masz koorwa mozgu odrobine padalcu plytki? czy za dobrze ci sie zylo darmozjadzie ? nie wyrazaj sie prymitywna tepoto w ten sposob bo to oznacza jedno ! ze bronisz tego co masz ! dzieki kasie ! lepiej ci sie zyje jak temu co musi wylaczyc o kazdy grosz

Gość gość
morda w kubeł zawistna szmato

Gość gość
plebsie skurwialy aby jasne bylo :) mam wiecej jak ty sciero ale rozumiem biednych ludzi i to ! mnie rozni od ciebie kooorrrwo tepa ! dlatego zdychaja takie kooorwwwy bogate ktore serca nie maja ! i dobrze :)

Gość gość
morda w kubeł zawistna szmato

Gość gość
Gdybyś miała więcej odemnie to byś się tak nie rzucała głupia wieśniaro bez kultury. Kooorwo tępa Douczcie się mózgojeby.

Gość gość
Bog nie rychliwy :) ale sprawiedliwy ;) tepa strzalo ! :D

Gość gość
Niesamowita pogarda bije w stosunku do biednych i ciężko pracujących ludzi od pasożytów żyjących na nasz koszt. Powinni zgnic w ciupie

Gość gość
dlatego pisze do tego padalca ktoremu sie wydaje ze jest pempkiem swiata ! takich mi nie zal !

Gość gość
lepiej użalać się nad sobą chorobliwie przy tym zazdrościć bogatym niż mądrze działać i również zostać bogatym co za patologiczne nielogiczne odpadki

Gość gość
Najmniej zarabiają ludzie którzy cos wytwarzają , produkuja. Na nich zarabiają pośrednicy którzy dostarczają towar konsumentowi. A ci co nic nie wytwarzają procz zwoi papieru z gownianymi ustawami, ziewajac i popijając najlepsze trunki, whiskacze, wina wyborowe,zrejac najlepsze żarcie, kupując garnitury i sukienki za nasze pieniądze, stylizujac się u stylistów bo muszą wygląd zarabiają 4 średnie krajowe nie wydajac z pensji na te stylizacje ani grosza

Gość gość
padalcu :) swiat nie sklada sie tylko z nierobow ! swiat to przedewszystkim ,swiat ludzi pracy ! to oni tworza panstwo ! a nie kooorwy co nakradly i udaja wielkich po chhhuuju biznesmenow ! Tobie padalcu o ile masz te kase o ktorej tu piszesz,ktos musi przyjsc i wykonac wiele prac domowych i nie tylko ! Natomiast takiej lewej kooorwie co nic nie robi a jedynie okrada tych biednych ciezko pracujacych ,wydaje sie ze to sie jej nalezy ! Otoz nie ! Takiej kooorwie nalezy sie tylko .....lopata i piach ! Skoro nie ma szacunku do ludzi !

Gość gość
bezproduktywni urzędnicy państwowi w liczbie kilku milionów uwieszeni i przyssani do garba podatnika Dlatego głosuje na KNP

Gość gość
zawistna szmato nic nie zostało napisane na temat mojej kasy, za to ty pienisz tą wściekłą jadaczkę życząc bogatym jak najgorzej z racji ich stanu majątkowego na co zwróciłem uwagę że oni też umierają na raka jak reszta ludzi. tępa zawistna szmato bez rozumu

Gość gość
Place podatek dochodowy w wysokości 4000 na rok a te pasibrzuchy wp*****laja kolacje za prawie tyle samo. Rząd się utrzymuje z podatków. Albo ich k***a ktoś bedzie sposorowal albo niech spierniczja

Gość gość
Ja nie mam nic do bogatych którzy sami na siebie z*********ja

Gość gość
Nieobliczalny psycholu, jesteś plebs i tyle. Od lepszych ludzi na kilometr.

Gość gość
Plebs juz sra wyżej niż d**e ma, ja akurat z arystokracji jestem, mam błękitna krew buraku pastewny,a ty nigdy nie zmazesz zryja tego kartofla, nawet za grube pieniadze

Gość gość
"wyzszosc" z sloma w butach :) spac kooorwy a nie zalic sie !! macie kase no to zyjcie ! hahahha bo do poki byliscie zdrowi to zapewne ani razu zaden z was nie pomyslal o tym jak zyja ci biedni :D

Gość gość
jesteś zazdrosną i zawistną szmatą, tylko nie podpal sąsiadowi drzwi z zawiści bo kupił sobie nowy telewizor

Gość gość
tepa szmata- to ty jestes plebsiku :) mimo twej kasy albo twojego przykutasa a moze starych nie nauczono cie pisac tepoto :) wyspij sie ...najlepiej na kasie :D przyda sie bankowo hahahhaha

Gość gość
zawistna szmato spytaj się rządzących ile kradną ludziom w podatkach zamiast drzeć tępą japę z pretensjami do nie wiadomo kogo

Gość gość
A w ogóle wiesz o czym się tutaj mówi? Kogo ty w ogóle bronisz? Nie rozumiesz, ze chce żeby moje podatki były odpowiednio wydawane? Dlaczego ja mam sponsorować biesiady czyjeś?