Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malafifi

Dziwny wyciek po sterylizacji suczki

Polecane posty

Gość malafifi

Witam! Moja sunia była sterylizowana 3 tygodnie temu. do tej pory nic złego się nie działo, rana pięknie się zagoiła, jednak dziś w nocy z pochwy wypłynął taki żółtawy śluz. Było go tak z pół małej łyżeczki i tylko jednorazowo. Potem już nic jej nie wyleciało więcej. Martwię się, że to coś złego. Ogólnie piesek zachowuje się normalnie, nie liże się tam, nie interesuje, spokojnie śpi. Czy ktoś z Was wie, co to mogło być? Może tak mieliście ze swoimi suniami? Nie wiem, czy ruszać z tym do weterynarza, zwłaszcza, że się nie powtórzyło. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość malafifi
Chyba nikt tak nie miał :(

Gość malafifi
Zadzwoniłam do weterynarza. Mówi, że to może być jeszcze takie oczyszczanie po zabiegu, ale jeśli się powtórzy to wyciekanie, to trzeba jechać do niego. Inne niepokojące objawy to: Uporczywe lizanie się, smutny, osowiały pies i picie dużej ilości wody, brak apetytu. Psa muszę obserwować, jeśli pojawią się powyzsze objawy to szybko do lekarza, bo może być to jakies zapalenie. Piszę to w razie gdyby ktoś miał podobny problem i szukał odpowiedzi...