Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośkaPoznań

Obecnie spotykane typy facetów

Polecane posty

Gość GośkaPoznań

1.ROMANTYK Facet który żyje ewidentnie nie w swojej epoce i choć szarmancki,uprzejmy,czasem przystojny to brakuje mu pazura. Lubi namiętny sex przy nastrojowej muzyce,nie weźmie kobiety na ostro jak dominujący samiec. 2.FLEJA Nie dba o swój wizerunek.Ubiera się w tanie ciuchy,często chodzi w sandałach do których zakłada skarpety.Przypomina jaskiniowca. 3.DOŚWIADCZONY TZW.ALFA i OMEGA Facet który opowiada ile to w życiu przeszedł i nic go nie zaskoczy. Zna się na wszystkim i na każdy temat ma własne zdanie i nie ważne że nie ma o tym pojęcia.Wie wszystko,nudziarz. 4.DRES Ortalionowy książę,łysa głowa,adidaski /czasem podróby bazarowe/ Skończony kretyn który zna tylko nazwę swojego klubu i cennik piw 5.MAMINSYNEK-PICKA Mama robi wszystko najlepiej,brak mu własnego zdania,facet bez wyrazu,cichy,skromny,małomówny,nieśmiały. 6.BRUDAS Rzadko zmienia skarpety,śmierdzi,nie goli się,na ubraniu nosi ślady łupieżu,ma przetłuszczone włosy,nie używa perfum i antyperspirantów 7.GWIAZDOR Włosy najczęściej na żel,gładka buzia,ładne markowe ciuchy,okulary przeciwsłoneczne,gadżeciarz.Często żuje gumę.

Gość gość
4 i 7 mają największe powodzenie

Gość łysy z olsztyna
Ja chciałbym zobaczyć typy kobiet :-)

Gość gość
No widzisz, masz aż 7 typów facetów a Tobie i tak mało i nadal żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie, czekają na wymarzonego, idealnego księcia z bajki.

Gość gość
....oprócz tych typów są także całkowicie normalni faceci, bez przegięć w którąkolwiek stron. Co do romantyków się nie zgodzę bo ja jestem raczej romantykiem i w seksie jestem dominujący

Gość gość
Numer 7. Pieprzone bydle. Mialam z takim 'przyjemnosc'

Gość gość
Tacy mają największe powodzenie...podupczyl sobie to plus dla niego I nie nazywaj go bydlakiem bo nogi jednak mu rozlozylas

Gość gość
Ty pewnie chciałaś żeby pewny siebie podrywacz bajerant lowelas był ci nazawsze wierny ahahahahaaa idiotka!

Gość gość
Tak, glupia jestem dalam sie nabrac na te gadki zalosne. Jak to on szuka milosci, jak sie nie umawia z laskami, jaki jest skromny, niesmialy i ceni rodzine. Jak to w koncu jest szczesliwy ze znalazl idealna dla siebie kobiete. Nawet lezki umial z siebie wycisnac jak mi opowiadal ze nie moze wytrzymac beze mnie kilku godzin. Szmaciarz. Nauczka na cale zycie, nie wierzyc facetom. NIGDY

Gość gość
Tak. Bardzo milo. Dzien po tym jak mi wyznal milosc, powiedzial ze sie jednak pomylil i woli byc sam. Po czasie sie okazalo ze nie sam. Urabial po prostu nastepna i mu sie powiodlo.

Gość gość
7.GWIAZDOR Włosy najczęściej na żel,gładka buzia,ładne markowe ciuchy,okulary przeciwsłoneczne,gadżeciarz.Często żuje gumę. x x Co jest złego w tym? (poza żuciem gumy) ? Jak facet śmierdzi i jest zabiedbany w tanich ciuchach to źle, ale jak ma ładne markowe ciuchy i jest zadbany to też nie tak. Kobieto weź się ocknij, kcięcia w lśniącej zbroi nie znajdziesz :P

Niestety logiki kobiecej nie rozbieriosz. Umyty - źle, niechluj - też źle. Co my się mamy z wami. Ale chociaż pośmiać się można. Ten cennik piw, haha ;)

Gość gość
autorka leci na ruchaczy a później gada, ze każdy facet taki jest :o szczególnie prawiczek co jest nieśmiały by zagadać tak otwarcie. Pececie na świnie a później macie pretensje do wszystkich ze to świnia.

Gość gość
kobiety są puste i głupie same nie widzą czego chcą a tak naprawdę lecą tylko na wygląd sam się przekonałem o tym nie raz bo jak jakiejś się podobałem to prawie od razu chciała seksu a jak byłem dla innej brzydalem to byłem dla niej gównem...

Może wystąpię tu jako advocatus diaboli ale przecież panowie też są nielogiczni, podymać sobie chcą tu i ówdzie, ale wiązać się to najlepiej z dziewicą nieprzechodzoną. Co prawda ostatnio coś się zmienia i czytam czasami że jednak doświadczona na stałe to jednak też fajna bo chociaż loda zrobi dobrze a nie trzeba tłumaczyć jak krowie na rowie. I co powiesz na to miły przedmówco, co o głupich i pustych pisał?

Gość gość
8. Lodziarz Sam chce dobrze ale kobiecie juz tego nie zapewnia. egoista i nudziarz :classic_cool:

Gość gość
9. Tetrycy w kwiecie wieku Większość takich jest egoistyczna, pusta, przewidywalna , nabzdyczona - nie mają ani pasji, ani zainteresowań , o chęciach nie wspomnę. Są duchowo starzy, nuuudni, miałcy, zarozumiali i trącą gówniarstwem.

Gość gość
Myślę że zapomniano o DESPERACIE. Typ który chcę mieć żonę i dzieci. Jest gotowy wziąć za żonę każdą aktualną dziewczynę z którą chodzi już całe dwa tygodnie. Bo przecież koledzy już mają dzieci i w ogóle życie rodzinne jest takie piękne. Zrobi ci chętnie 3 dzieci i zostanie kierowcą ciężarówki wyjeżdżającym w 2tygodniowe trasy.

Gość gość
Marszów piszecie o tych na których pececie a teraz napiszcie jakich oceniacie

Gość gość
Typ 10 czy tam 11: GOSPODARZ. Lubi siedzieć na damskich forach i uważa że nie jest żadnym z negatywnych typów. Nie stroi się, nie roocha bez opamiętania, myję się :D proszę :D

Gość gość
Zrobi ci chętnie 3 dzieci i zostanie kierowcą ciężarówki wyjeżdżającym w 2tygodniowe trasy. v chyba najlepszy opis "prawdziwego mezczyzny " :D

No nie bardzo, lubię się czasem podstroić a i poroochaniem nie pogardzę. A na jakie forum mam pójść, są jakieś męskie? Jest gdzieś jakieś inne życie jakie nie tu?

Gość gość
w sumie GOSPODARZ najmniej grozny :D nie ma zadnych wymagan :D

Gość gość
Zrobi ci chętnie 3 dzieci i zostanie kierowcą ciężarówki wyjeżdżającym w 2tygodniowe trasy. v chyba najlepszy opis "prawdziwego mezczyzny " smiech.gif xxxxx xxxx xx xx Powiem, że z życia wzięte. Mój były roztaczał przede mną piękną wizję rodziny, w tym takie gadki. I nie rozumiał czemu byłam negatywnie nastawiona.

Gość gość
. I nie rozumiał czemu byłam negatywnie nastawiona. v tez nie bardzo rozumiem :D

Gość gość
To dopisz się sam gospodarzu, albo zmień opis na: poroochaniem czasem nie pogardzi i takie tam ;)