Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośkaPoznań

Obecnie spotykane typy facetów

Polecane posty

Gość gość
"tez nie bardzo rozumiem smiech.gif" To chyba żarcik, ale może na wszelki wypadek wytłumaczę podając z jeden powód: jak marzysz o dzieciach to chyba nie po to, żeby je widzieć 6 dni w miesiącu i to jeszcze odpędzając i uciszając, bo zmęczony po robocie, a zaraz następna trasa.

. I nie rozumiał czemu byłam negatywnie nastawiona. xxxx No ja tez nie ogarniam, jak był "byłym" to znaczy że nie na pierwszej randce wyjechał że chce się żenić i mieć dzieci, tylko trochę ze sobą byliście. No to widać miał poważne plany do ciebie. No i jak tu zrozumieć kobiety, a ja chciałem być tym, no advocatus diaboli Sam się nie dopiszę, za proste by było, zresztą, racja, ja myślę że jestem z tych pozytywnych, a jakże. I że to nie o mnie

jak marzysz o dzieciach to chyba nie po to, żeby je widzieć 6 dni w miesiącu i to jeszcze odpędzając i uciszając, bo zmęczony po robocie, a zaraz następna trasa. xxx aha, już czaję

Gość gość
w ten desen ja myslalam, ze chodzi o to, ze on sobie jedzie do pracy a ciebie tez nie zostawi bez obowiazkow :classic_cool: :D faceci

Gość gość
chyba pasuje intelektualnie do "gospodarza" ani ja ani on nic nie rozumiemy ze slowa napisanego moze tak uderzymy razem w polityke? :classic_cool:

Gość gość
Gospodarz_222 co do twojej dłuższej wypowiedzi: Nie na pierwszej randce, ale na około trzeciej. I mówił, że jego mama marzy o wnukach, a on o żonie i dzieciach. I że patrzy, ze koledzy już mają i on też by chciał. Bujaliśmy się około 3,5 miesiąca, także bardzo poważna znajomość to nie była, a on miał poważne (tego typu) plany co do każdej poznanej dziewczyny. Może tak jest lepiej, wiadomo - zależy jak się na to patrzy, kto o czym marzy i ile ma lat.

Polityka? No może i tak, w końcu realne pieniądze, wianuszek kobiety, szampany, kawiory, tylko trzeba uważać co się mówi. Ale ja w sumie rozumiem co piszą, tyle że one trochę bełkoczą czasami, nie uważasz?

Gość gość
Nie narażaj się gospodarzu :) bo jesteśmy w trakcie twojej charakterystyki.

Jak pisałaś że były to myślałem że to nie randka 2.5, tylko jakaś 16. Może on szczery był po prostu i mówił konkretnie. Wiesz, może są takie kobiety którym nie przeszkadza że chłopa nie ma w domu cały czas. Mają spokój A co do mojej charakterystyki no to czekam. Czuję się wyróżniony, ale skromny. Dumny, ale odpowiedzialny ;)

Gość gość
Ale ja w sumie rozumiem co piszą, tyle że one trochę bełkoczą czasami, nie uważasz? v nie, nie uwazam z oczywistych oczywistosci :P

Gość gość
"Może on szczery był po prostu i mówił konkretnie." Dobrze być szczerym, ja też wolę na początku powiedzieć kilka rzeczy, tylko żeby komuś kogo się ledwo poznało nie wpierać swoich planów i marzeń jako "naszych" ;) Co do charakterystyki to pewnie musisz jeszcze trochę podyskutować, a coś z tego wyjdzie. Na razie m.in. widać, że kobietami, pieniędzmi i dobrym jadłem nie pogardzisz, co w sumie jest prawidłowe i zapewne wszystkie pozostałe typy też nie pogardzą :)

Gość gość
Na razie m.in. widać, że kobietami, pieniędzmi i dobrym jadłem nie pogardzisz, co w sumie jest prawidłowe i zapewne wszystkie pozostałe typy też nie pogardzą v zeby tylko za nic z wymienionych nie placic dobranoc

Gość gość
Nie wiem jak reszta, ale ja bywam złośliwa, ale się nie martw, nie urodziłam się wk*****ona, także mogę trochę tracić urody po drodze :)

Rozumiem że urody masz aż tyle, że trochę złośliwości doda jej tylko wyrafinowania? No to przynajmniej o ciebie nie muszę się martwić.

Gość gość
Punkt do charakterystyki: martwi się ubytkami w kobiecej urodzie :D

mam nadzieje że pozytywy przeważą chociaż - zaraz, to może być negatyw, że wytyka kobiecie braki w urodzie, oceń to sama

Gość Original
CENNIK PIW WYMIATA:):) :):):) HEHE;-)

Gość szarik na 1o2
Obecnie obserwuję wysyp nowej kategori:"rolnik obieżyświat"... Bardzo chętnie przyjmują pozycję "zbieracza ryżu"albo"ryżu zbieracza"... Mają bardzo dużo do powiedzenia na temat zwieracza... Szkoda ryżu,szkoda...

Gość gość
Jest jeszcze jeden typ, dla autorki nieosiągalny: ktoś kto przyzwyczajony do tego, że ma powodzenie u kobiet czeka na taką, która sama zacznie się łasić i w zależności od tego z kim ma doczynienia odgrywa odpowiednią rolę. Jedną cechę zapożyczy od tego typu,drugą od innego... Ale takim rzadko kiedy w ogóle chce się grać, generalnie gardzą kobietami i musi trafić się coś niezwykłego żeby zechcieli łaskawie wykorzystać swoje talenty. Po prostu lody w galeriach handlowych i portale z prostytutkami są tańsze.

Gość mietek zdziwiony
Ekonomista?

Gość gość
Niekoniecznie, raczej konsument. Ma nowy gadżet, tanio, wysyłka kurierem. A takie łajdaczenie się po klubach ma też oczywiście swoje uroki, ale wymaga więcej zachodu, a pewności, że otrzymasz towar na czas nie ma żadnej

Gość gość
12.MISIO Facet otyły z brzuchem typu piłka,dwa podbródki,często bez powodu się uśmiecha do siebie lub innych,nie lubi uprawiać sportów oprócz dźwigania kufla z piwem i oglądania meczów w tv. Najlepszy przykład takiego faceta to Ferdynand Kiepski.

Gość gość
Zebralo sie stado biernych jeczydup

Gość samotny romantyk II
Mnie się podoba opis mojego typu czyli Jedynki :D

Gość Ewela32
Mój mąż to mieszanka 1,2,5,6 i 11 :o

Gość Ewela32
Tzn.12 a nie 11