Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie uderzyła ponieważ ją oplułam i spoliczkowałam jej syna

Polecane posty

Gość gość

Tego drugiego, bo męża nie było w domu. Przyszli bo chcą od nas kasy za to że mieszkamy u nich, powiedziałam że nie damy, jej syn coś się pluł więc spoliczkowałam go i kazałam mu sie wynosić a jak wychodził to dla zasady oplułam jego matkę. Po jego wyjściu teściowa bez słowa uderzyła mnie w twarz. Jak to rozegrać?

Gość gość
należało ci się. Teraz jeszcze pewnie was wyrzucą z domu.

Gość gość
Przecież on jest jej synem, ja jej synową, więc czemu mam jej płacić? Teściowa ma masę pieniędzy.

Gość gość
to nie ma znaczenia kto ma ile pieniędzy, jeśli się u kogoś mieszka i ta osoba życzy sobie za to pieniędzy - waszym obowiązkiem jest zapłacić albo się wyprowadzić. Spoliczkować kogoś? Albo opluć? Kto Cię wychował? Małpa? czy lama? Tak się nie zachowują ludzie z klasą.. tylko niziny społeczne.

Gość gość
Skoro chce pieniędzy to jej sprawa i tobie nic do tego ile ma kasy. A syn nie jest już dzieckiem aby matka miała go utrzymywać. Ależ z ciebie prostaczka.

Gość gość
chyba, że to prowo, a ja się nabrałam

Gość gość
Dziewczyny, my jestesmy rodzina, jak mozna każeć RODZINIE PŁACIĆ I ŻEROWAĆ NA NIEJ

Gość gość
naucz się pluć z daleka. wtedy nie zdąży cie strzelić w twarz

Gość gość
A ja sie zgadzam z autorka - jak można KAZAĆ PŁACIĆ RODZINIE!!!! Nie chcecie aby mieszkała z wami to ją wywalcie.

Gość gość
ja wiem że to prowo, ale chętnie poczytam argumenty prowokatora. Jak na razie są marne. " jak mozna każeć RODZINIE PŁACIĆ I ŻEROWAĆ NA NIEJ" haha, co za argument -a jak wy możecie nie płacić i żerować na teściach.

Gość gość
w jakim Ty świecie żyjesz 'dziewczyno'? SAMA powinnaś zaproponować, że zapłacisz, albo dołożysz się do innych opłat...

Gość ToksycznaKobita
Jeżżu dziewczyno !1 ty masz jakiś FETYSZ związany z pluciem? miliard sto tysięcy razy od roku już ten temat założyłaś i jeszcze ci mało podniety? ,czy co?

Gość gość
No co to jest za WYMUSZANIE pieniędzy od rodziny - no kurczę ja nie rozumiem tego.Zarabianie na bliskich? Zarabianie na rodzinie? Wywalcie rodzinę z domu i wynajmujcie mieszkaniu komuś kto zapłaci kasę. To jest popierzone. Chcieć pieniądze od bliskich.

Jeżżu dziewczyno !1 ty masz jakiś FETYSZ związany z pluciem? miliard sto tysięcy razy od roku już ten temat założyłaś i jeszcze ci mało podniety? ,czy co?

Gość gość
Pewnie meżowi i dzieciom też każecie płacić. Materialne dziwki.

Gość gość
To prawda, chore szmaty...