Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciąży?ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość gość

więc sytuacja jest taka, że zamiast okresu w czerwcu miałam ciemne brązowe plamienie, czasem większe, czasem mniejsze, trwało z 5 di, a jak się podcierałam to na papierze miałam zawse jakby troszkę krwi, ale na podpasce tylko ciemną brązową wydzielinę.....bałam się że to ciąża, ale jakos nie bolały mnie piersi ani nic, i na parę dni o tym zapomniałam, nie myślałam...ale dzisiaj jakoś słabo się czuję, było mi trochę niedobrze, wzięłam prysznic było milepiej, wyszłam z domu ciągle dobrze się czułam, tylko wróciłam i siadłam znów troszkę gorzej.....czy to może być ciąża tak w sumie? bo ten dziwny okres....kolejny powinnien na pioczątku lipca byyć, piersi ani trochę nie bolały i nie bolą, czasem przez kilka sekund z jednej lub z drugiej strony czuję minimalne pobolewanie podbrzusza, ale to minimalne i bardzo krótkie.....w ciąży być nie chcę, jestem za młoda.... test jakoś boję się zrobić....wolę wiedzieć czy któraś tak miała.....

Gość gość
miałam i teraz obok w pokoju śpią bliźnięta :P wystarczy ci taka odpowiedź? a tak na poważnie , zrób test,albo pędź do gina, a nie diagnozujesz ciążę przez internet

Gość gość
ja tak mialam przez 3 miesiace ,zrobilam dwa testy i byly negatywne,poszlam do ginekologa bylam w 4 miesiacu.

Gość gość
chyba się zabiję jeśli jestem w ciąży............:(

Gość gość
to nie ma sie co zabijać, tylko potwierdź najpierw ciążę i zastanów się co zamierzasz z tym zrobić

Gość gość
czy wie ktoś jak mogę załatwić tabletki poronne? np Misoprostol? wiem że wiele jest skutków ubocznych....ale nie obchodzą mnie one...wolę cierpieć w taki sposób niż być w ciązy.....:(

Gość gość
forummedyczne(kropka)pl/arthrotec-forte-na-usuniecie-ciazy-t14812-712.htm maszwybor(kropka)net womenonweb(kropka)org ale chociaż zrób test najpierw , błagam :)

Gość gość
musiałam tak dziwnie wpisać te linki, bo inaczej kafe nie wpuszcza :P , zamień je sobie na adresy stron :P

Gość gość
idz do ginekologa a nie juz tabletek szukasz.

Gość gość
ja jutro zorbię test, a potem staram się zalatwić tabletki......tak bardzo się boję :(