Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2014 Wynająłem mieszkanie Panu Dariuszowi Celierowi, który sprawiał wrażenie bardzo miłego, kontaktowego i otwartego człowieka. Wzbudzał zaufanie i jego historia życiowa była bardzo barwna (rozwód z żoną, przeprowadzka do Warszawawy). Był rzekomym przedsiębiorcą, który ma firmę zajmującą się marketingiem, nie jest zarejestrowaną ze względów podatkowych. Był bardzo chętny do remontów aby zadomowić się w kawalerce. Wygląd: szczupły, elegancki, krótkie włosy, około 170 cm wzrostu, wyglądał na około 35 lat. Po 3 miesiącach wzorowego sprawowania nagle zaczął zwlekać z zapłatą czynszu; kontakt się urwał, przestał odbierać telefon. Osobiście złożyłem mu wizytę i okazało się, że podnajął moje mieszkanie obcej osobie bez mojej wiedzy i zgody! Od Pana który wynajął mieszkanie wyłudził 2400 zł za kaucję i czynsz, tłumacząc, że mieszkanie należy do jego cioci mieszkającej w Anglii. W dowodzie nie miał miejsca zamieszkania. O ironio bardzo dużo opowiadał o oszustach z którymi miał do czynienia i był bardzo zbulwersowany ich bezczelnością. Zalecam ostrożność wszystkim wynajmującym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach