Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina35

Piersi po laktacji

Polecane posty

Witam! Mam ten sam problem co pewnie wiele Pań po wykarmieniu swojego maluszka własnymi piersiami, a mianowicie ich stan i rozmiar ( wogóle nie powinnam używac słowa rozmiar bo takie coś u mnie nie istnieje). Nigdy nie miałam dużych piersi ale to co zostało z nich woła o pomste do nieba!!!! Skóra i pusto w środku jakby wszystkie tkanki zanikły. Lekarz ginekolog mówi niech się Pani nie martwi dojdą do siebie, po 7 miesiącach stwierdzam że musiał mnie jakoś pocieszyc. Jestem załamana jeszcze tak nieatrakcyjna się nigdy nieczułam!!! Mąż nie wiedział moich piersi od 7 miesięcy nawet w czasie zbliżenia nie rozbieram się tam bo nawet własnego mężczyzny się wstydze. Drogie Panie pomóżcie napiszcie co w takiej sytuacji robic? jakieś leki hormony?? czy rzeczywiście tylko operacja plastyczna piersi pomoże, już zaczynam wariowac... Pozdrawiam!!

Gość gość
karolina35 dziś Bo ten wstyd jest w twojej głowie a nie w piersiach,wszystko jest wzgledne,wszystko jest iluzja,jak myslisz tak ci sie stanie

Może w mojej głowie:/ ale z płaską klatką piersiową to raczej żadna kobieta nie czułaby się dobrze i pewnie. Jestem zdecydowana na operacje plastyczną piersi tylko jest problem nie mam tyle pieniędzy:/:/ musze coś wymyślec

Gość gość
ja karmie butla i mam pelne jedrne piersi takze wspoolczuje

Gość gość
a ja karmilam 3 tygodnie i potem tylko butelką ale moje piersi tez wygladaja okropnie. moze nie sa jakies najgorsze ale kompletnie mi sie nie podobaja i tez wstydze sie swojego faceta ale chyba nie az w takim stopniu jak autorka bo ja sie przy nim rozbieram. Podejrzewam ze nie ma na to rady , oprocz chirurga plastycznego. to smutne ale pocieszam sie tym ze mam synka i to jest najwazniejsze

Gość gość
"ja karmie butla i mam pelne jedrne piersi takze wspoolczuje " jeszcze wszystko przed Toba takze sie nie ekscytuj, piersi nie opadaja odrazu.

Gość gość
Ja po karmieniu byłam chudzinką i też piersi prawie całkowicie mi zniknęły. Już straciłam nadzieję na ich powrót do stanu sprzed ciąży. Na szczęście udało mi się powoli dobić do 50 kg i piersi jak nowe:).

Ja nawet jak przytyje to nic mi w piersi nie idzie co najgorsze:((( Lekarz mi teraz powiedział na usg że jest praktycznie zanik tkanki gruczołowej że nawet hormony ani leki nic tu nie dadzą...:((((