Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko pierdzi buzia

Polecane posty

Gość gość

Wiecie robi takie pruuuuu buzia jak je , chce spac, denerwuję się lub cieszy co to znaczy ma pól roku

Gość gość
ma pupe nie z tej strony

Gość gość
chyba wszystkie tak robią :D

Gość gość
Wszystkie tak robia - jedno z cwiczen mowy. Okolo roku na tapecie bedzie brrrr i ogolne br brum brum calymi dniami.

Gość gość
Oj moja córcia też pierdziochy robiła buzią i robi to do dzisiaj :). Nawet jak raz byłam z małą na szczepieniu (miała ok pół roczku - 7 m-cy) i też jak pani doktor ją badała a ta jazdaaa :D. Śmiechu było w gabinecie :). To zupełnie normalne :).

Gość gość1a
Ćwiczy sobie aparat mowy. Ja już jestem po tatatiti, mamamumu, brrrr, baaaaa. Teraz jest Kikikukukaka. Córka 11 miesięcy.

Gość gość
moja ma 6,5 miesiąca i u mnie ostatnio jest to samo cały czas... Do tego tryskająca ślina... sama słodycz :) hehe za to nie mówi żadnych sylab.. Kiedy wasze dzieci zaczęły jakieś ma ma, da da, ta ta lub coś takiego?

Gość gość1a
8-9 miesiąc pierwsze tatatata. Maaaamaaaaa w tym samym czasie przy lamencie jakimś :P

Gość gość
gość1a dziś Ćwiczy sobie aparat mowy. Ja już jestem po tatatiti, mamamumu, brrrr, baaaaa. Teraz jest Kikikukukaka. Córka 11 miesięcy. - :-/

Gość gość
moja ma 9 miesiecy i tez tak pierdzi teraz akurat jak kogos zaczepia...i piszczy tak glosno ze uszy bola:)