Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak osoba kompletnie nie znająca się na sprzęcie może kupic dobrego laptopa?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym kupic sobie dobrego, przyjemnego w obsludze laptopa bądź tablet. Czytam różne recenzje, fora ale mało co z tego rozumiem:( Jakieś numerki, cyferki, oprogramowania, gigabajty, mpix za wiele mi to nie mówi. Poza tym nie wiem ile z tych recenzji jest sponsorowanych...Jak nie dac sobie wcisnac grata? Myslicie, ze sprzedawca w sklepie stacjonarnym dobrze doradzi?

Gość gość
poproś kumpla który lubi sprzęt, zna sie na nim, o poradę. w sklepie jak trafisz na nieuczciwego, to tez ci gruchot wcisna, cos co nie idzie, ma za małe osiągi a za wysoka w stosunku do nich cenę, itp. Poproś kumpla maniaka komputerowego.

Tylko nie polegaj na tym maniaku w dziedzinie: ergonomii (np. wygody klawiatury, dostępu do gniazd, głośności chłodzenia) i estetyki :( .

Gość gość
no nie wiem, nie wiem, maniak sporo czasu spędza i powinien powiedzieć, ze np to gniazdo w tym miejscu niewygodne, ten fajerwerk ci niepotrzebny, właduj lepiej kase w ten element , jeśli chcesz to robić a nie tamto itd. no i musisz wiedziec , do czego będzie ci sprzęt słuzył. bo jak np tylko do pisania maili, po co ci wypasiony laptop za 7 tysięcy?

Gość gość
Jeśli chcesz mogę pomóc vanqyard@gmail.com

Gość Adelle1
Polecam Ci czytanie recenzji odnośnie wszelkiego sprzętu elektronicznego na stronie http://www.hardware.zajawkarz.info/pl/recenzje-i-artykuly/ dodatkowo osoby zainteresowane mogą tam przesyłać własne recenzje w zamian za atrakcyjne nagordy ;) szczegóły uzyskacie na stronach Zajawkarz Home Site :)