Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kasiululka

rzeczywistosc bywa bolesna..

Polecane posty

wiecie o czym myslalam przez ostatni czas? zeby spotkac sie z facetem ktorego bardzo kocham..nasze drogi sie rozeszly jakies 1.5roku temu...nie moglismy sie dogadac...kazde z nas wyjechalo..ja wrocilam do naszego miasta..bylam u jego znajomej...kazalam przekazac zeby sie do mnie odezwal...zeby przyszedl jak bedzie w K. dzis ja spotkalam...byl...jakis miesiac temu...tylko czemu nie przyszedll...czy naprawde tak go zranilam...a moze niebylo zadnej milosci...czy moglam sie mylic? czy to wszystko sobie wymyslilam...?wyobrazilam? dopowiedzialam czy zidealizowalam???moze zylam wyobrazeniem i nie kochal mnie tak jak to widzialam...podobno ma kogos...to dobrze ze poznal kogos..ale ja chcialam z nim pogadac..zobaczyc sie...:-( jest mi smutno myslalam ze jestem wazna tak jak mowil...ale tak to jest ze pierwsze westchnienie serca to ostanie westchnienie rozumu...:-( dam sobie rade...trudno tak bywa...ale co zrobic zeby bolalo mniej...wszystko rozbilo sie o obrzydliwa rzeczywistosc...moze to wszystko bylo inne...moze ja zle widzialam?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować