Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeeban30

Czy prostytutka może pokochac klienta?

Polecane posty

Gość zeeban30

Zakochałem się w prostytutce. Chciałbym zrobić coś zeby ona również mnie pokochała. Czy te dziewczyny też potrafią się zakochać?

Gość gość
męska d****** nie mam pojencia

Uwierz mi ze tak i to bardzo.Dlatego ze zycie zmusza je do takiego wyboru potrafią kochać bo wiedza jak im brakuje tego ciepla i bliskosci a nie seksu. Ale widze ze te osoby ktore malo wiedza maja najwiecej do powiedzenia....

masakra.. ze takie historie zdarzaja sie naprawde.. ale to co chcesz z nia byc ?

Gość gość
Chciałbym,ale co ja sam mogę? Ona wie

Gość gość
nie poznałam nigdy żadnej prostytutki, ale strzelałabym, że tak, może się zakochać, i to bardziej niż inne kobiety. w takim zawodzie pewnie brakuje jej prawdziwej bliskości.

Bylam prostytutką i wiem że call girl kochają gorąco.Znam rowniez malzenstwa z takich zwiazkow i sa szczesliwe.A wiecie dlaczego? bo wiedzą jaką drogę obelg i upokorzeń ludzkich przeszli zeby zacząc wszystko na nowo..

Jasne, że może pokochać. Ale czy się wam ułoży, czy to będzie kobieta jaką sobie wymarzyłeś to inna sprawa. Miłość czasem bywa chora.

Znałem gościa, który związał się z prostytutką. Na początku było im dobrze. Przestała pracować w zawodzie. Ale kurwa to kurwa. Widać było, że to zdzira. Jemu zaczęło to przeszkadzać, a jej zaczęło przeszkadzać, że nie ma takiej kasy jaką miała wcześniej. No i się wszystko rozpadło.

to dzialaj cos , wyrwij ją z rąk tych tyranow.. bo domyslam sie, ze jakbys z nia byl nie chcial byś dalej by pracowala w ten sposob tylko pytanie czy ona by potrafila z tego zrezygnować

didi, ty weź tu mu głupot nie gadaj. Jakie działaj, jakie wyrwij z rąk tyranów. Po pierwsze to żadni tyrani, po drugie oni potrafią swojego interesu pilnować. Dostanie jeszcze chłopak w dziób i tak się to skończy. Chłlopak pytał się czy kurwa może kochać swoim kurwim serduszkiem. Oczywiście, że może, ale on nie będzie miał przykładnej żony, ale kurwę w chacie. Jego sprawa. Miedzy bajki można włożyć historie o tym, jak z kurwy staje się cnotliwa kobieta.

"Kocham Cię" szepnął na uszko zabiło mocniej kurwie serduszko lecz czy wierną mu żoną zostanie grubego portfela określi posiadanie

Gość gość
prostytuka to najstarszy zawod swiata ,a co do milosci przeciez to kobiety ktore posiadaja tak samo serce jak kazdy:)

haha michałł, no może z tymi tyranami to mnie ponioslo, albo za duzo pretty woman sie naoglądałam a co do portfela grubego, no to chyba ze jej zapewni majętne zycie wtedy nie bedzie ja korcilo, żeby wrocić do zawodu, no i silne wrazenie w sexie, bo to z tym chyba tez tak latwo przelączyć się nie da

Gość gość
jak ona wyglada i czym cie tak urzekla ???

Didi, kochanie moje. Kurwa to charakter. Kurwa kurwą zostanie. A chłopak niech robi co chce. Najpewniej ona i tak ma go w dupie.

Jak czym go urzekła? W przeciwieństwie do innych dziewczyn jest: - czuła - dotyka go delikatnie, obejmuje (niestety dziewczyny robią to RZADKO!!) - miła - niestety, dziewczyny często są niemiłe, a kurwy nie - śmieje się z jego dowcipów - słucha go Rozumiecie? Normalnie, w związku, są lepsze i gorsze dni, człowiekowi nie zawsze chce się wysilać. A u kurwy ma to co sobie wymarzył. I baran myśli, że tak będzie wiecznie.

Gość gość
jezeli jej zaplacisz to jest mila ;)

no wlasnie w sumie racja, tylko czy to po prostu nie bylo przedstawienie z jej strony, i czy jak nie bedzie musiala tego robic to dalej tak bedzie slodko

Gość gość
jak widzi w tym interes to jest mila... lubicie byc sami oszukiwani ,lubicie ten teatrzyk ?? :(

Gość gość
a jak ona wyglada opisz ja !

No jasne, że ona nie będzie zawsze słodka. Po jakimś czasie dopiero zobaczy jakie piekło mu ta kurwa zgotuje. Przecież nie zapominajmy, że to KURWA !

Ja tam nie lubię być oszukiwany. jestem bardzo ostrożny i nieufny jak kobieta jest dla mnie miła, "wchodzi mi w tyłek". Wiem, że tak nie będzie zawsze, a ona nie jest teraz sobą całkowicie. Więc wolę normalne, fajne babki, które są sobą, mają swoje humory, swoje zdanie, ale są inteligentne, rzeczowe i twardo stąpają po ziemi. Ale on może być niedoświadczony, może mieć dziwne wyobrażenie o świecie, lub sam też może być walnięty. Dlatego zachciało mu się kurwiszona z bajzlu na drogę cnoty sprowadzać.

albo ma jakis syndrom wybawcy, ktoz to wie, badź wlasnie imponuje mu takie zycie bo sam jest rozwiazly , czesto tak jest ze ciagnie swoj do swego, tylko pytanie czy jak bedzie cnotliwa tylko dla niego to wciaż będzie wydawac mu sie atrakcyjna