Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Szkoda że nie byłem szczupłym chłopcem za czasów szkolnych

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

może bym miał dziewczynę dzięki temu. A tak to w liceum zero zainteresowania było moją osobą? Najwięcej ważyłem w karierze 108 kg przy 185 cm wzrostu, chociaż ja na typowego grubasa nigdy nie wyglądałem, najwięcej na brzuchu mi się tłuszczu koncentrowało a ręcę, twarz nie były takie tragiczne.

Gość STARY KAWALER BRONEK
Przestaniesz się użalać już c***isałem

Gość gość
Weź już skończ się użalać i idź sobie poderwij kobietę , stary byk z Ciebie. pozdrawiam ;)

Gość gość
ja w liceum tez nie nalezałam do "torped" wyokraglona na maxa i wsród" wieszaków" klasowych czulam się jak zona Shrecka...i jakos dobrze nie wspominam tego okresu..za to dzis wrecz chudzina, moze nawet za bardzo i stwierdzam , że bardzo załuje , ze tak się wtedy katowałam psychicznie, bo liczy sie osoba a nie jej znakomite ciało czy odlotowe ciuszki;-)

Gość gość
Ale jak poderwać, jak się niby do tego zabrać, skąd jakąś dziewczynę wytrzasnę o którą się będę starał :/???

Wymyślacie. Ja zawsze wyglądałem jak SHREK :D , a nie przeszkadzało mi to chodzić z najciekawszą i najładniejszą dziewczyną w klasie :D . Kłopoty z tymi, którym nie podobała się moja budowa, rozwiązywałem technikami Shreka :D i drugi raz już krytyki nie podejmowali :D :D :D . Ważne, co ma się w głowie, a nie sam wygląd.

Gość gość
Jestem rok starszy i z moich obserwacji szczupli chlopacy maja najmniej powodzenia