Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmma

Smutna prawda przez małżeństwo macierzyństwo trochęzatraciłam siebie

Polecane posty

Gość gośćmma

Ćwiczyłam karate zawodowo-została tylko ładna sylwetka, czytałam tony książek-nie mam czasu , słuchałam muzyki hektolitrami-teraz słucham bajek o kopciuszku i kocie w butach, jedynie jak jadę sama samochodem to włączam tak ze mi przyjemnie huczy:) Nie chcę powiedziec tego że macierzyństwo czy małżeństwo mi przeszkadza, czy nie pasuje, ale po prostu czasem chciałabym na jeden dzień poczuc to jak byłam wolna i niezależna. Kocham męża i córkę nad życie ale moja dusza trochę tęskni za czymś innym...

Gość gość
a ja z kolei odwrotnie nigdy nie byłam taka szczęśliwa i zadbana odkąd mam swoją rodzinę, męża i dzieci.

Gość gość
A co stoi na przeszkodzie aby wyskoczyć na trening, posłuchać ulubionej muzyki (może dziecku tez się spodoba). Bycie matką nie oznacza rezygnacji z siebie. Mam troje dzieci, czytam książki (może nie tak często jakbym chciała), szyję swoje szmatki i żyję też SWOIM życiem ;)

Gość gość
To tylko przy całkiem małych dzieciach tak jest. Trochę podrosną, to znowu "odżyjesz" :)

Gość gość
najtrudniej do trzecich urodzin dziecka potem z górki...jeszcze zatęsknisz na tym słodkim bobaskiem :)

Gość gość
Autorko mam to samo

Gość gość
To dobrze swiadczy o tobie jako czlowieku,nie jestes wiszaca na kims jednostka i osoba zyjaca czims zyciem,masz rozwiniete ego i chcesz czegos wiecej od zycia,milo czytac takie rzeczy ze sa jeszcze kobiety ktore maja mozg zamiast kaszy manny

Gość gość
Autorko, ja miałam super pracę i życie. Robiłam co roku podyplomowe studia. Byłam na wielu szkoleniach. Jak urodziłam to nabawiłam się depresji. W sumie już przywyklam do nowego trybu życia, ale duuuzy kawał mojej głowy jest w innym świecie. :(