Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna zostawiła mnie dla bogatego, białego obcokrajowca

Polecane posty

Gość gość

z pięknym domem w lepszej dzielnicy. Ja takiego nie mam :( Mieszkają sobie razem, są szczęśliwi. Do tego ona jest bardzo ładna, szczupła z dużym biustem i długimi nogami. Ma dobry charakter. Drugi raz taka mi się nie trafi. Dlatego zakładam tu tematy o puszczalskich Polkach. Wiem, to smutne.

Gość gość
Dziwicie się, że wolimy obcokrajowców. Spójrzcie najpierw na siebie, na swoje zachowanie, traktujcie nas z szacunkiem, dbajcie o higienę, a dopiero później narzekajcie.

Gość gość
Haha

Gość pieknaczarnulkaaaaaaaaa
haha myslałeś że piękna dziewczyna która ma do wyboru facetów z kasa i klasą weźmie kogoś kto nie może jej nic zapewnić?? przykro mi trzeba wybierać dziewczyny na swoim poziomie.. też bym wolała faceta który ma dom niż jakiegoś który nic nie ma i musiałabym z nim spłacac kredyt 30 lat... niekiedy brzydcy biedni i chłopacy z kiepskim charakterem chcieli by takie piękności jak Doda jak nie masz nic do zaoferowania to nie licz że ktoś na poziomie cie zechce, niestety life ist brutal

Gość Rozczarowanypostawa

Na poziomie? Chyba kpisz? Wyglad to wg ciebie poziom. Twoja wypowiedź świadczy o tum jaki pułap prezentujesz. Wyrachowane, leniwie panny, leżą i pachną.  Na szczęście  karma wraca. Kto wysoko lata, nisko upadnie. Powodzenia.  Taka miłością obdarzy Cię bogaty facet kiedy się zestarzejesz. Jakąś młoda zajmie twoje miejsce, a Ty zatesknisz za tym który z inną teraz spłaca ten kredyt na 30 lat. Zachęcam Cię do wychowania swoich córek w zgodzie z twoja filozofia i ostrzeżenie syna jeśli kiedyś będzie, co to czeka.