Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy, głosujmy na RUCH NARODOWY

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. RN to jedyna realna opcja na zmianę i poprawę polityczną w Polsce po tym do czego doprowadzila pookraglostolowa III RP, a przedewszystkim rządy PO... Pamiętajcie przy urnach w wyborach do sejmu że jest coś takiego jak przemilczany w mediach głównego nurtu w 100% propolski RN!

Gość gość
w 100% sie zgadzam. P.S. 'lajkujcie' profil RN na facebooku. Tam są na bierząco informacje i ciekawostki o dzialaniach RN = a wiec to o czym media nie mowia.

Gość gość
ja na nich już głosowałam do PE :)

Gość gość
nie ma innej opcji dla Polski jak RN

Gość gość
jak mi ktos pisze ze nie ma innej opcji to kiedys tez tak mowili nie ma innej opcji tylko PZPR !! ja p*****le ci narodowcy to sciema totalna !!! na ich stronach widac popracie dla Rosjii :) szok to zdracy Polski

Gość gość
RN to stracony glos zaglosuje na PIS ALBO KNP ? JKM to odszczepiency jak jak kurski z SP jak pawel Kowal z solidarnej Polski i ta cala kempa zdrajcy i odszczepiency PRECZ !!! stoicie dzis w jednym szeregu Z PO SLD I PSL

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=PyEiWtAzhv0 piękna piosenka posluchajcie o klamstwach w mediach :D A co do RN to zaden stracony glos! Do sejmu bedzie 5% zobaczycie. KNP i PiS to zmarnowany glos bo oni nci nie robia tylko krzycza, a RN to prawdziwi patrioci ktorym zalezy na Polsce :)

Gość gość
po taśmach tylko RN potrafił wyjść na ulice a ci co tak nie danwo krzyczeli ze sa antysystemowi (KNP) gdzie byli? Gdzie był PiS niby taki oburzony? TYLKO RN - prawdziwi Polacy

Gość gość
Media demonizuja RN i przedstawiają go w czarnych barwach, manipulacja bo się boja

Gość gość
ja bede, co z tego, ze to mlodziez wszechpolska - bardzo dobrze, ze to mlodziez wszechpolska, wszak jestesmy w Polsce, lepiej zeby to byla mlodziez wszechruska lub wszechniemiecka?

Gość gość
do wojska do pracy !! zaden tam ******arodowy !! zaden tam Bosak amancik jeden krypto gej ludzie ktorzy nosza celtykie krzyze symbole wrogie mojemu Bogu nie zasluguja na istninie

Gość gość
trzeba wykopac juz tych dziadow co od 25 nic nie robia tylko zrą za nasze i duzo gadaja i tylko sie smieja , potrzebni sa mldzi, Polacy, patrioci, dla ktorych Polska to wszystko. Po co nam dalej te klamliwe pookrągłostołowe gęby ?

Gość gość
taśy tylko potwierdziły jak jest. A RN to świeża, polska młoda krew ktora moze cos zmieni. RN ma moj glos

Gość gość
Macie racje. Tylko Polskie, młode pokolenie!

Gość gość
a gdzie byl RN gdy w 2007 roku PO obalalo legalny rzad wybrany przez milion polakow gdzie byl RN gdy tusk liczyl glosy na nocnej zmianie no gdzie k***a byliscie wielcy patrioci

Gość gość
Nie chcialoby mi sie dupy ruszac zeby glosowac na jakichs smiesznych patriotow.

Trzymam kciuki, że Ruch Narodowy się rozkręci. Jedyna partia która stawia pro Polskie interesy na 1 miejscu. Szkoda że wynik wyborów taki słaby.

Gość gość
gość RN był był cały czas i protestował, ale nie jako siła polityczna RN bo wtedy RN istniał jako stowarzyszenia jak m.in ONR, MW itd, protestowął na ulicach, robił pikiety ale niestety bez ani jednego oka kamery ktorejkolwiek z telewizji, bez wsparcia PiS czy innych prawicowcyh partii. Oto właśnie prawdziwy obraz tych co są w sejmie od tylu lat, pobierajądiety a jak co doczego to nie chcą współdziałąć dla dobra polski,polskiej prawicy. I teraz RN idzie do wyborów by wreszcie dać ludziom realną szansę na obalenie tej zakłamanej, brudnej III RP!

Gość gość
i właśnie ten brak wsparcia z ktorejkolwiekze stron, brak zainteresowania mediów /zainteresowania ktore i tak do dzis jest mocno ograniczone/ zmusiłte organizacje do stworzenia RN jako sily politycznej bioracej udzial w wyborach.

Gość gość
DO GOŚCIA z 15:11 Po za tym widzac tych młodych ludzi którzy są w RN mozna smialo powiedziec ze wczesniej /w czasach o ktorych wpominasz/ byli jeszcze w szkołach na uczelniach i sie ksztalcili, ale widzieli co sie dzieje wiec dzialali jako stowarzyszenia mlodziezowe MW i ONR, teraz maja wyksztalcenie i proboja dostac sie od poilityki i prawidlowo.

Gość gość
Wstyd mi troche, ze w mojej ojczyznie sie takie rzeczy dzieja.

Gość gość
ja doskonale pamietam jak MW i ONR bronili rzadu w 2007, broniki Giertycha jako ministra edukacji (Giertycha ktory dzis kim jest? co wygaduje) i co z tego dzis mają? NIC!!! Kim otacza się Kaczyński i PiS od tylu lat? Ludźmi któzy potem po latach stoją i są za Tuskiem i plują na Kaczynskiego i PiS! Partia ktora ma kupe kasy, pobiera diety nie umie opracowac str4ategii dzialania? Ignoruje mniejsze ugrupowania ktore przeciez mowia to co oni w wiekszosci. Patrz Kamiński, Kluzik Rostkowska, Marcinkiewicz.... Patrz ci co odeszli do SP, PJN...

Gość gość
RN to jedyna alternatywa. Zrozumcie. PiS niby chce dobrze ale jak cos do czego to daje takie glupie pomysly jak z tym Glinskim itd ktore i tak wiedza ze nie przejda a karawana syfu PełO jedzie dalej. Tak poprostu jakby im zalezalo zeby bylo jak jest, a ludiz ktorzy sa przeciw temu co jest maja zrzeszac u siebie i niedopuszczac innych mniejszych ktorzy chca REALNIE dzialac. Czemu PiS nie byl na ulicy trazem z RN po wykryciu afery taśmowej?!

Gość gość
Teraz niby chca w PiS wspolpracy ale z kim? Z Gowinami, z SP??? czemu PiS niby taki atakowany przez media głownego nurtu a sam robi to co oni i udaje że RN nie istnieje, jak RN istnieje i ma sie dobrze (i RN realnie zależy na Polsce, a nie tkwieniu przy korycie), czmeu im nie proponuja wspolpracy? BO SIE BOJA ZE STRACAP OPARCIE, ZE STRACA SWOJE DIETKI i tyle...

Gość gość
A co do wyniku wyborczego RN to istnieje kilka donosow z komisji wyborczych gdzie byly oddane glosy na RN (potwierdzone zdjeciem karty do glosowania z krzyzykiem przy kandydacie RN) a po podliczeniu okazywalo sie ze kandydat RN w tym miejsuc mial np 0 glosow

Gość gość
Bylo o tej sprawie gdzies na youtube. Oczywiscie sąd uznał protesty za poprawne ale nie mające wpływu na wynik wyborów i cała sprawa POszła pod dywan.

Gość gość
Także wynik RN byl pewnie wiekszy niz ten ktory wmawiali. Ale nie mozna sie poddawac. Do sejmu musi byc tyle glosow zeby nie mogli na tyle przefalszowac ze niby nie bylo przekroczonego progu. Ja i moi znajomi jestesmy przekonani i co raz wiecej ludzi co byli za PiS, KNP chce glosowac na RN i bardzo fajnie bo to ludzie niczym nie skazeni, mlodzi kochajacy ten kraj.

Gość gość
to co wyzej napisaneo PiSie to niestety sama prawda.. Ja tez bede glosowala z rodzina na RN

Gość gość
Kro widzial wczoraj wystąpienie P.Winnickiego (RN) w Polsat NEWS?

Gość gość
Śledzcie takie strony jak narodowcy.net, jak oficjalny profil RN na facebooku i nie dajcie sie zwodzić! Głosujmy na RN!