Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy, głosujmy na RUCH NARODOWY

Polecane posty

Gość gość
nie i koniec... mój krewny pochodził ze wschodu polski,jak trzeba było to pojechał bronić śląska przed niemcami,złapali go i zgilotynowali,zginą za polski śląsk,nieautonomiczny,nieniemiecki,ale polski...

Gość gość
Autonomiczny Śląsk nie oznacza niemieckiego Śląska :O Zajrzyjcie sobie chociażby na wikipedię(chociaż polecam lepsze źródła) czym jest autonomia. To niezależność od kraju, a nie niepodległość. I jak najbardziej nie oznacza ona włączenia do innego państwa.

Gość gość
a ja myślałem,że narodowcy pojadą na śląsk z bejzbolami i wybiją z głowy autonomię sprzedawczykom miejscowym,dla fryca chcą fedrować,taki lepiej płaci,tylko o to się rozchodzi...

Gość narodowiec
P************y Ślązakom za to, że nie chcą być Polakami

Gość gość
Skad tu takie osoby sie biora ktore maca i pisza bzdury o RN? Ludzie RN zawsze powtarzaja ze Slask jest Polski i koniec.

Gość gość
p o d r z u c a m :)

Gość gość
Jak nie oni to kto chyba nie te oszusty co teraz siedza i zra za nasze smiejac sie nam prosto w oczy..

Gość gość
zgadzam sie! TYLKO RN

Gość gość
a kto jest w tym RM ?? pewnie następni chcą się dorwać do koryta i nakarmić swoje rodziny.

Gość gość
Otóż nie :) I co najlepsze tylko działacze RN przed wyborami do PE podpisali deklaracje 50% czyli że 50% diety z pracy w PE przekazywaliby na cele społeczne w swoich regionach w Polsce. Myślę że do sejmu też coś podobnego będzie. RN to są młodzi działacze, młodzi patrioci którym widać że jako jedynym realnie zależy na Polsce.I ja dołączam sie do was, zwolennikow bo tez na nich bede glosować. Niech żyje WIELKA POLSKA! :)

Gość gość
'Lajkujcie' profil na facebooku "R*****ARODOWY" i "MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI" żeby być na bieżąco ;)

Gość gość
No psia mać! Pierniczone kafe nawet nazwę jedynej słusznej organizacji (wartej oddania jej obywatelskiego głosu w wyborach) cenzuruje... :p

Gość gość
Co raz więcej Polaków się budzi. Mało kto już wierzy w te bajeczki opowiadane przez pseudo,antypolską lewicę(bo to co mamy w PL to nawet nie jest prawdziwa ideowa lewica), przez antypolskie media... Ludzie nawet jak oglądają tvn24 czy czytają wyborczą to z wielkim dystansem. Co raz więcej ludzi rozumie że RN to szansa dla Polski. I bardzo dobrze. Musi się udać w wyborach przekroczyć próg.

Gość gość
no to moze ja podbije ;)

Gość gość
po tym, jak w pon z rana na tvp1, pan posel z pisu obrazil moj zawod (wpierw nazwal sie wybitnym politologiem z najlepszego polskiego uniwersytetu - czyli Szczecińskiego - myslalam, ze sa u nas lepsze - np Jagielloński, ale co tam...) i powiedzial, ze Gowin ma taka a taka mentalnosc - jak przedstawiciele mojego zawodu (wogle ilu z nas zna, zeby sie wypowiadac na temat mentalnosci; kazdy z nas jest inny, jedni maja wiecej cech negatywnych, inni pozytywnych - jak ludzie w kazdej grupie spolecznej; poza tym - ukonczenie takiej politologii to pikus w porownaniu z ukonczeniem mego kierunku - tym bardziej z wysokimi notami- wysokimi na tyle, by rozpoczac doktorat; powinnam chyba tego pana zaprosic na chocby jeden semestr mego kierunku i zobaczymy, czy ogarnie i jak mu pojdzie - wielce wybitny poseł... brak słów), to nie wyobrazam sobie glosowac jeszcze kiedykolwiek na pis, ale na po tez nie moge - bo wiadomo, jacy są... pozostaje mi tylko ******arodowy, bo do lewakow nie pojde... wiecie co, najlepsze, ze jak o tym powiedzialam, ze przez tego frajera bede glosowac tylko na ******arodowy, to mnie rodzina pytala, co to takiego jest? pierwsza reakcja na moje slowa, ze ja nie glosuje na pis z powodow opisanych powyzej, to mnie pytali, czy dlatego bede na po...! ludzie, czy my mamy 2 partie w kraju? nie glosowanie na pis oznacza glosowanie na tych zdrjacow narodu z po? masakra... i ja musialam tlumaczyc, c oto ******arodowy, bo moi najblizsi niewiedzieli... szok! to tylko pokazuje, jak propaganda telewizyjna oddzialuje na psychike ludzi niektorych - my jestesmy normalna rodziną, nie jakas patologia, jak na moich tak dziala tv, to tak samo na duzy odsetek spoelczenstwa...

Gość gość
Ja to wiem. To jest chore, ja jak mówiłem znajomym o RN to mylili że to partia Mikkego. I to o dziwo tacy mylili co najwięcej gapią się w ekrany i pompują sobie głowy polityką... Już całkiem mózg powyzerało niektórym Polakom.

Gość gość
myśle że RN jak sie postara to spokojnie do wyborów uzbiera te 5-7% poparcia

Gość gość
powiem krotko. Jedyna nieskazona opcja

Gość gość
nie wiem jak można popierać takie partie jak PO, SLD czy tych od Palikota, na prawde nie wiem...

Gość gość
media robia ludziom sieczke z glowy...

Gość gość
PiS powinien wyciagnac reke do RN a nie udawac niczym w szeregu z tvn24 ze oni nie istnieja... Co to za 'polacznie prawicy' bez RN I KNP (czyli prawidzwej prawicy)...

Gość gość
co powiecie? :)

Gość gość
że bez RN Polska zginie!

Gość gość
Co tu tak cicho ostatnio ? Wybieracie sie na MARSZ NIEPODLEGLOSCI w Warszawie 11.11.14?

Gość Atheist
Nie rozumiem jak można popierać polskich faszystów. To już kiedyś było. Nigdy więcej! Czy wybieram się na wasz śmieszny marsz? Tak!! Po to zeby was powstrzymac!

Gość gość
Hehe "faszystów"? Ktoś tu w ogóle nie zna definicji faszyzmu :) Poczytaj czym był faszyzm. Narodowcy są 100% zaprzeczeniem ideologii faszyzmu. Faszystami zdecydowanie prędzej są ci którzy próbują zakłócać (tak jak chcesz ty to zrobić) legalną, największą w Polsce patriotyczną manifestacje w dniu Święta Niepodległości...

Gość gość
Do tych co tam wyżej czy na poprzedniej stronie wymyślali że RN jest za autonomią Śląska ... To jakieś bzdury RN jest za 100% POLSKIM ŚLĄSKIEM. To działacze RN co roku czczą pamięć Powstańców Śląskich !

Gość gość
moj glos maja na 100%