Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy, głosujmy na RUCH NARODOWY

Polecane posty

Gość gość
Tak jest. Pamietajcie przy urnach zeby glosowac na RN ! My Polacy, nie damy się!

Gość gość
Jestem socjalistą 🖐️ ♥★

Gość gość
RN to nasza ostatnia nadzieja :(

Gość gość
a ja wam powiem że jak nie ONI to kto?!?!?!?!?!?

Gość gosc3309
polecam glosowac na kazda partie byle nie na PO,PSL,SLD,TR ,PIS i pochodne ktore powstaly wskutek rozpadu tych 5ciu. Najwazniejsze , zeby pozbyc sie zydow ktorzy w tej chwili rzadza i rozkradaja Polske . od 89 roku wskutek bezkrwawego zamachu na nasz kraj wladze przejeli zydzi , juz przy okraglym stole Walesa , Mazowiecki(obaj zydzi) zaczeli swoj plan wobec Polski i przez 25 lat jest on kontynuowany . np wyprzedarz Polskiego przemyslu za bezcen Kulczykowi zydowi , tworzenie przepisow ktore uderzaja w Polskie firmy aby na ich miejsce powstaly firmy - korporacje zagraniczne .

Gość gosc3309
Polska w tej chwili to kraj gdzie wszystkie kluczowe urzedy sa obsadzone przez zydow pod Polskimi nazwiskami np- Kwasn iewski, Balcerowicz,Gronk iewicz-Wlatz , Rostowski,Sikorski, Komorowski, Miller,Oleksy, Palikot , Siwiec . W kosciele to samo wielu biskupow to zydzi,stad w mediach wciaz nagonka na k osciol i sianie nienawisci .

Gość gosc3309
Media swiatopogladowe jak tvn , polsat, wyborcza , wirtualna polska tez oczywiscie sa zydowskie - wystraczy spojrzec na twarze, oczy prezenterow by zauwazyc , ze to nie sa Polacy z dziada praadziada .... zobaczcie tez liste najbogatszych Polakow - w 1szej 100tce moze z 10 nie jest zydami a 90 jest nimi na 100% ....przypadek? nie sadze , raczej wysysanie za pozwoleniem wladz Polskich niewolnikow . wpiszczie w necie "zydzi w Polsce i poczytajcie to wam sie oczy otworza! oby kiedys Polska byla wolnym , przyjacielskim dla zwyklego czlowieka krajem ... wydaje mi sie ze Ruch Narodowy to dobry kierunek

Gość gość
Jutro o 17:30 na TV TRWAM reportaż z Marszu Powstania Warszawskiego organizowanego przez środowisko RN. :)

Gość gość
Pamiętajcie o RN przy najbliższych wyborach samorządowych !

Gość julka19xx
jednak zostanę przy Palikocie. Może jeszcze Korwin coś zdziała.Wasze poglądy to ciemnogród, legalizacja konopii musi być.

Gość gość
jak twierdzi dyr. Teatru Zydowskiego w W-wie Szurmiej , w Polsce do Swiatowej Federacji Zydow zapisanych jest 4 mln polakow majacych zydowskie pochodzenie - to stanowi 11 % Polakow z czego wlasciwie nikt nie zdaje sobie sprawy , poniewaz wszyscy zydzi podobno albo zgineli , albo emigrowali

Gość gość
ja na nikogo nie zagłosuję,bo to wszystko sku...y jeb...e,nie będą paść swoich tłustych d... na mojej naiwności,pusty glos oddam,a mojego głosu nikt nie dostanie,ani PO,ani PIS,PSL,SLD,RN,ani reszta tych złodzieji...

Gość oburzeni kropka pl
ha ha ha,do lali z 8.38.popatrz gdzie jest twój palikot ze swoimi konopiami,przed wyborami do lublina przyjechała jakaś kobitka od palikota,tzwanym gandziobusem,legalizację konopi promowała,stała,stała i pojechała,nikt z nią gadać nie chciał,wybory do UE pokazały w ktorym miejscu polscy wyborcy mają szefa partii TR jak i całą partię zreszto,a powiedz jeszcze co stało się z tym cycatym facetem,którego tak promowaliście wszem i wobec,już się znudził/a?Kto popiera tych błaznów,jest takim samym pajacem latającym z wibratorem jak oni...ohyda:o

Gość stop oszolomom
Skonczcie z ta agitacja bo to az smiesznie wyglada. Placa wam za to czy robicie to z przyczyn ideologicznych. Cale rodziny glosuja? Naprawde? Szkoda ze nie bylo widac tego przy wynikach. Banda chlystkow i kiboli bez pojecia o polityce ma byc zbawieniem dla Polski? To sa jakies niesmieszne zarty podobnie jak PO PiS czy komuszki z SLD.

Gość gość
RN to dla mnie patologia. Cofanie sie w rozwoju. Podobnie zreszta jak KNP. poglądy Korwina na temat kobiet u niepełnosprawnych to jakaś kompletna masakra... Nie wiem jak można na niego głosować. Nie rozumiem po hooya ludzie chcą sie cofać, bo według mnie powinno sie iść na przód. I nie, nie popieram Palikota :O najbliżej moich poglądów jest partia libertarianska.

Gość gość
lekko wypasieni nie lubia RN - boja sie o swoje apanaze i pozycje uzyskane w judeopolonii :classic_cool:

Gość 3x nigdy
dziś głosowanie na RN,to tak jak kiedyś na NSDAP,z domu nie będzie można wyjśc,bo cię rozdepczą na ulicy,albo bejzbolami zatłuką w świetle prawa...

Gość jest w co klepnąć
jeśli na RN miała bym glosować,to już wolę kartę do głosowania do kosza wyrzucić!

Gość WJDL Komitet
głosujcie na mnie i mój komitet wyborczy,,Wszyctko jest dla ludzi" glosujcie,a obiecuję wszystko co tylko zechcecie,bez ograniczeń,dla każdego,mieszkania obiecuję,pracę,sto milionów,gruszki na wierzbie,ochronę przed podsłuchami,tylko głosujcie na mnie,w moim komitecie nie znajdziecie żadnego znanego celebryty,żadnego ży/da,komucha czy innego POpaprańca z łapami umaczanymi w różnego rodzaju szwindlach,daję 100% gwarancji na swoje obietnice,na 6 lat,za 150 zł jest możliwość przedłużenia gwarancji o kolejny rok,zapraszam wszystkich do urn i do głosowania na komitet wyborczy,,Wszystko jest dla ludzi",całuję rączki i proszę o postawienie znaku x w kratce przy nr 1 na liście:classic_cool:

chyba Was coś boli...wolałabym rękę sobie uciąć niż na to coś - RN zagłosować...moja biedna kochana Ojczyzna by tego nie przeżyła...

Gość gość
nasza biedna kochana Ojczyzna już całą krwawi od ran ktore zadaje jej nieustannie ten syf ktory rzadzi ciagle po 89 r. Dlatego trzeba glosowac na RN

Gość gość
Już 7 września na Mazowszu wschodnim wybory uzupełniające do Senatu, w których z ramienia Ruchu Narodowego kandyduje Krzysztof Bosak (RN)!

Gość gość
Krzysztof Bosak z wynikiem 6,42% zajął trzecie miejsce w wyborach uzupełniających do Senatu na Mazowszu w okręgu nr 47. Senatorem z tego okręgu została Maria Zofia Koc z PiS, drugie miejsce zajął Dariusz Jaszczuk z PO. Trzecia siła polityczna ! :)

Gość gość
A w wyborach samorzadowych też można głosować na RN? Kto kandyduje??