Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy, głosujmy na RUCH NARODOWY

Polecane posty

Gość gość
ja nie wiem czy wiesz ale RN też chce likwidacji koryta :)

Gość gość
nie jestem przekonany skoro jeden tutejszy ruchliwy narodowiec opowiadał się za utrzymaniem bytu państwowych fabryk wazeliny na koszt podatnika :)

Gość gość
Krajem powinni rządzić patrioci, a nie tacy jak w PełO któzy wyśmiewają Polaków że są murzynami? Którzy mówią że Polskość to nienormalność, którzy w końcu twierdzą że Państwo Polskie nie istnieje... Patrzę na nasze ugrupowania polityczne i gdzie widzę PRAWDZIWYCH PATRIOTÓW? TYLKO W RN. Dla mnie wybór jest prosty, zawsze będę głosować na RN. Bardzo się ciesze że w końcu jest na kogo w ogóle głosować w tym kraju,bo do tej pory nie było.

Gość gość
DZIŚ po 21:00 w TVP INFO będzie obecny K.Bosak (RN) :)

Gość gość
Zgadzam się z tym że krajem powinni rządzić tylko i wyłącznie prawdziwi patrioci, a takich mamy tylko w RN.

Gość gość
Ktoś na 1 stronie bardzo madrze napisal niestety przykrą prawdę o PiS...

Gość gość
podbijam :)

Gość gość
Fajnie że są młodzi, którzy nie oglądają się za pseudotrendami dyktowanymi przez wszechobecne lewactwo. Dzięki takim Polska jeszcze nie zginęła. Ale może zginąć jak nie pozwolimy im wejść do sejmu. Uważam że każdy kto jest za utrzymaniem jakichś wartości i obyczajowości które to skrupulatnie wymierają, kto jest patriotą powinien oddać głos na RN. Jak tak zrobię :)

Gość gość
pękają w szwach papierowe tamy, kłamstwa iti i agory !

Gość gość
up

Gość Piłsudczyk
Głosujcie na RN. To w każdym mieście będzie stał pomnik mordercy demokratycznie wybranego prezydenta RP. ;-)

Gość gość
Nie broniąc zabójcy ani RN który ani ziębi ani grzeje przypominamy panie Piłsudczyk że przecie w każdym mieście jest pomnik faceta -JP który zbrojnie obalił legalny rząd RP...

Gość gość
Dla działaczy RN wzorem jest R.Dmowski a nie JP.

Gość Piłsudczyk
"Nie broniąc zabójcy ani RN który ani ziębi ani grzeje przypominamy panie Piłsudczyk że przecie w każdym mieście jest pomnik faceta -JP który zbrojnie obalił legalny rząd RP..." Rząd obaliło wojsko, chodź oczywiście duży udział w tym miał Piłsudski. W pełni zgadzam się, że obalanie legalnego rządu jest złe... Może to było jedyne możliwe rozwiązanie, może nie. Żyje w 2014 roku i nie mogę tego oceniać. Wiem tylko tyle, że w takiej sytuacji ja nie strzeliłbym do żołnierza polskiego, który broni legalnego rządu. Może bym nawet stanął po jego stronie. Sanacja popełniała wiele błędów i złych, rzeczy. No cóż ułomność ludzka. Ale raczej współcześni piłsudczycy przyznają, że to były błędy i widzą co było złe. Inaczej jest z narodowcami, którzy często są ludźmi młodymi i niedouczonymi. Ale po pierwsze obalenie rządu, a zabójstwo to trochę inny kaliber. Po drugie, żaden zdrowy na umyśle zwolennik Piłsudskiego w rocznicę zamachu majowego nie urządza uroczystości. Za to widziałem uroczystości narodowców ku czci "bohatera".

Gość nacjonalista1995
GNLS! Zobaczcie ,co albańcy robią w Macedonii , próbowałem wkleić cały link ,niestety nie chce zadziałać(czyżby celowe działanie) ,ale wystarczy wpisać ,,starcia Albańczyków z macedońską policją'' i wyskoczą informacje dotyczące dramatycznych wydarzeń w Skopje . PS Jakby na wszelki wypadek jednak chciało zadziałać : http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-macedonia-starcia-policji-z-albanska-mniejszoscia,nId,1463341 PPS Kosovo je Srbija!

Gość gość
Zmieniają tylko nazwę, ale to wszystko jednen BADZIEW! Młodzież wszechpolska, tylko nie to!

Gość gość
Tak RN i Roman Dmowski. Przecież oni nie mają nic wspólnego z tą osobą. Dmowski nie był rusofilem.

Gość Piłsudczyk
A kto chciał zawierać sojusz z Rosją? A kto tworzył oddziały polskie u boku carskiej Rosji? Narodowcy zawsze trzymali z Rosją. Bo to "Słowianie". Problem tylko taki, że w kręgach działających na rzecz zjednoczenia Słowian, Polacy (jak i inni Słowianie zachodni) byli uważani za zdrajców, którzy mają niesłowiańską wiarę (katolicyzm zamiast prawosławia) i pismo.

Gość Atheist
Beka z dziewczyn z prawicy - powiedz jej ze jest zasciankowa i staromodna, to potraktuje to jako komplement smiech.gifsmiech.gif Ubóstwo intelektualne tych dziewuch powala na kolana. Zero doświadczenia życiowego, ale za to dużo pychy i arogancji. I to ich męczące przekonanie, że są lepsze od innych. Żenada!

Gość gość
RN nie ma nic do Rosjan.. Wrecz przeciwnie. RN opowiada sie za Europa Ojczyzn i silna wspolpraca z Narodami Slowianskimi.

Gość gość
up

Gość gość
popieramy RN, popieramy :)

Gość gość
Widzieliście w poniedziałek wystąpienie Artura Zawiszy )RN( w TVP?

Gość gość
up

Gość gość
co tu duzo mowic. Jedyna 100% proPolska uczciwa opcja

Gość gość
zgadzam sie z tym co wyzej

Gość gość
Trzymam kciuki zeby sie udalo przekroczyc prog wyborczy do sejmu

Gość gość
Spokojnie . Patrzcie ile ludzi w ogole nie udziela sie w wyborach. RN musi robic co moze zeby jak najwiecej polaków sie o nich dowiedzialo. UDA SIE :)