Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

33 KOSTKI CUKRU w puszce Coca Coli 0,33

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio czytałem w gazecie, że puszka Coca Coli ta 0.33 ma aż 33 kostki cukru - dokładnie że jej wartość kaloryczna tyle wynosi - nieźle nie? A kto z was lubi popijać sobie Coca Colę bo dla mnie to niestety nałóg :(

Gość gość
Też o tym czytałam i podobno to prawda. A co do zwalczania nałogów z jedzeniem i piciem takich rzeczy to polecam http://hipnosencja.pl/ - nagrania hipnotyczne na zdrowy tryb życia! Macie tam też DARMOWE NAGRANIE - warto przetestować na sobie

Gość gość
ale duzoooo

Gość gość
nie wiem czy tyle ale na pewno dużo cukru w niej jest. przerzuciłam się na soki i jakoś mi lżej i nie martwię się,że przytyję. te, które piję z oleofarm nie mają dodatku cukru ani konserwantów.i są wyciskane z owoców nie z koncentratu, zupełnie inny smak niż te z kartonu czy słodkie napoje.

Gość gość
no tak, spamem doprawione, to pewnie, że zupełnie inne, do wyrzygania...

Gość gość
Do wyzygania taaak,do wyzygania takkkkk

Niestety wszystkie tego typu gazowane napoje zawierają naprawdę sporo cukru, tyczy się to też niestety większości soków... Co gorsze nie gaszą one wcale naszego pragnienia, a wręcz sprawiają, że chce nam się bardziej pić. Mnie udało się przestawić na wodę i zieloną herbatę - do wody często dodaję cytrynę, listki mięty albo owoce :)