Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

apel do ludzi szukajacych pracy

Polecane posty

Gość Monika do autorki topiku
Dziękuję Ci za cenną odpowiedź :) PS.: wcześniej nie mogłam odpisać pozdrawiam

Gość gość
Hej jutro usiądę na spokojnie i napisze swoje przemyślenia. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś pytania walcie, jutro odpisze

Gość gość
do autorki -Lilka to ty???

Gość gość
oj ludzie ludzie autorka pieknie wam tu opowiada i oczy mydli a i tak wiadomo ze prace dostaja znajomi oraz rodzina i znajomi znajomych reszte papierow idzie do kosza . pisalam cos na ten temat ale chyba mi go zlikwidowano , no coz nie wygodny byl ale pozwole sobie wkleic ponownie , ciekawa jestem jak ta rekruterka sie wymydli z takiej sytuacji jak sie patrze na mojego meza to cos we mnie peka . Facet dwa dyplomy kilkanascie lat doswiadczenia w zawodzie w bardzo duzej firmie , ( firma zwiala na wschod) szuka pracy juz 7 miesiecy! Do cv sie przylozyl kazdy list pisze osobno wklada w to sporo pracy i energii , wybiera takie ogloszenia ktore pasuja do jego profilu a nawet go psie kutasy na rozmowe nie zapraszaja To inteligentny spokojny kulturalny czlowiek , bardzo opanowany i niekonfliktowy ale jak widac wygrywa cwanerstwo co to pie**oly jaki to ja nie jestem suuuuuper zaj**.... Och ach uch . Uwazam ze gdyby moj maz mial szanse isc do pracodawcy podac reke porozmawiac 5 min zaprezentowac sie to mial by wieksze szanse . Kazdy kto spotyka pierwszy raz mojego meza mowi ze to sympatyczny inteligentny czlowiek , bo on taki jest! Ale dla pozal sie boze fachowcow jest przeciez nic nie wartym zerem no i oczywiscie nic nie potrafi ! A co potrafi taki ciol rekruter przekladac papierki z kupki do kosza i zatrudniac kolesiow????

Gość gość
acha powiem ze na dzien dzisiejszy maz juz dal sobie spokoj z szukaniem pracy , i tak 99,9 % idzie przez firme rekrutacyjna a te wiadomo wywalaja papiery do kosza , jak pisalam siedza tak niekompetentne idiotki i dobrych kandydatow odsiewaja a biora .... nie wiem kogo znajomych albo na zasadzie - bo fajny i ladny . moj maz tez byl kiedyc przystojniakiem 190cm zadbany bez brzucha bez nadwagi z burza wlosow na glowie a teraz -190cm waga 70 kg i siwiutenki :( dlatego jak slysze rekruter to mi sie noz w kieszeni otwiera

Gość Panna Anna na winobraniu
Uwazam ze gdyby moj maz mial szanse isc do pracodawcy podac reke porozmawiac 5 min zaprezentowac sie to mial by wieksze szanse . X No to czemu tego nie robi? Na pewno niektóre ogłoszenia mają podaną nazwę firmy - można wygooglać szefa... Może niech mąż dzwoni osobiście.

Gość gość
no wlasnie dzisiaj znowy przegladalam ogloszenia i nieststy same firmy szukaja , jest podana nazwa firmy ale REKRUTUJACEJ NATOMIAST DLA KOGO REKRUTUJA tego nie wiadomo wiec drzwi zamkniete.

Gość gość
Trzeba pracy szukać i to z uporem. Niestety. Taka prawda. I nie zrażać się. Tylko modlić się o odpowiedniego szefa. By był uczciwym człowiekiem. I szanował naszą pracę i pracowników.

Gość gość
prowadze wlasnie rekrutacje i zalamuje rece. beznadziejnie napisane cv. no wlasnie zastanawiam sie co taka idiotka ma na mysli piszac beznadziejne cv ??? myslenie ze jak ktos pisze super cv ( co kolwiek to znaczy) to jest super czlowiekiem a jak ktos napisze poprostu cv to jest glupkiem nie nadajacym sie do pracy???

Gość gość
Fakt. Czasem ludzie wcale nie mają dobrze napisanego CV a są bardzo dobrymi specjalistami / pracownikami. Wkurzające jest to, że teraz sądzi się po pozorach... po dobrze napisanym CV. Wówczas byle cwaniak może dostać się na stanowisko na którym nie powinien się znaleźć bo... dobrze napisał / polał wode w CV i dobrze się zaprezentował.

Gość gość
jak ktoś nie potrafi/ nie chce mu się przygotować porządnego CV, które jest wizytówką pracownika, to naprawdę uważasz, że będzie dokładnym i sumiennym pracownikiem:D? Schludne, dobrze sformatowane CV nie świadczy jeszcze, że pracownik jest idealny ale na tej podstawie można dokonać wstępnego przesiewu tłuków, nieuków i leni

Gość gość
Dokladnie , rekruterzy to pozal sie boze domorosli psychologowie Mysla ze wszystkie rozumy pozjadali , sadza po pozorach i szukaja idealu a ludzie sa rozni i kazdy powinien miec prawo sie zaprezentowac ale ta banda kretynow tego nie rozumie . Ja czytalal cv meza i nie widzialam w nim bledow . Zawarl tam swoja droge edukacji i przebieg pracy zawodowej oraz przebyte dodatkowe kursy i zainteresowania , wszystko czytelne na zasadzie punkt informacja, co mial tam jeszcze szlaczki robic????? To jest dorosly facet nie bawi sie w takie farmazony

Gość gość
jak ktoś nie potrafi/ nie chce mu się przygotować porządnego CV, które jest wizytówką pracownika, to naprawdę uważasz, że będzie dokładnym i sumiennym pracownikiem ? A czy ty myslisz ze ktos kto przepracowal powiedzmy 15 lat w jednej firmie z mniejszymi lub wiekszymi sukcesami a nie napisze cv pod twoj gust ( czyli jak ci czapka stanie) to jest tluk i kretyn?????? Nooooo to dziwne ze takiego kretyna tyle w pracy trzymali

Gość gość
o jakim ty guście mówisz, podstawowe zasady ortografii, gramatyki, edycji tekstu to jakieś wydumane oczekiwania?:D No to ja też się nie dziwie twojej agresji i frustracji, że nie możesz znaleźć pracy albo pracujesz za 1200 zł na zlecenie

Gość gość
Ja nie szukam pracy :) mam dobra to nie o mnie chodzi , czytaj dokladnie jak chcesz komentowac moja postawe

Gość gość
Wkurzające jest to, że teraz sądzi się po pozorach... po dobrze napisanym CV. Wówczas byle cwaniak może dostać się na stanowisko na którym nie powinien się znaleźć bo... dobrze napisał / polał wode w CV i dobrze się zaprezentował. Dokladnie! Trafiles w sedno

Gość gość
10/10

Gość gość
I co rekruterki nie ma?

Gość gość
ni ma

Gość gość
Dodatkowa praca idealne dla uczących się,dla mam z dziecmi i nie tylko.Zostając konsultantką Oriflame masz możliwośc zakupu naturalnych,szwedzkich kosmetyków ze zniżką dla siebie. Kupuj ze znizką dla siebie i rodziny lub ZARABIAJ na sprzedazy tych kosmetyków!!! Pamiętaj nic nie tracisz.Jedyne co inwestujesz to swój czas,więc jeśli ukończyłaś/eś 16 lat i szukasz dodatkowych pieniędzy z łatwej i przyjemnej pracy zadzoń!! Ja służę pomocą i wsparciem. Monika kontakt 537408126

Gość gość
S********j autorko do garów a nie firmę zakladasza. I nie pouczające moralności kobiet jak się ubierać. Bo ty też moralną nie jesteś. To stanowisko męskie. Suki

Gość gość
Szukasz pracy? Zarejestruj się za darmo i umieść swoje CV na portalu www.rzetelny-pracownik.pl a trafi ono do szerokiej rzeszy pracodawców tam zarejestrowanych!

Gość gość
nie wiem na co komu dobre cv do pracy gdzie klientowi wciska się jakieś góóówno i to jeszcze za prowizje a nie stałą dobrą pensje,s*******laj suu.ko :-)

Gość MADEX
firma madex z jabłonki zatrudni na terenie austrii przedstawicieli handlowych branży mięsnej wymagana znajomość języka niemieckiego komunikatywność, mobilność oferujemy wysokie wynagrodzenie w formie prowizji wszelkie informacje +48608529511

Gość gość
Dzień dobry. Zapraszamy do poszerzenia swoich kwalifikacji zawodowych wraz ze szkołą NOVA Centrum Edukacyjne. Prowadzimy rekrutację na wiele darmowych kierunków. Na stronie www.nova.edu.pl znajdzie Pan/Pani całą naszą ofertę edukacyjną. W razie pytań zapraszamy do sekretariatu przy ul. Zwycięstwa 50/2 w Gliwicach, który jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00-18:00 oraz w sobotę 8:00-14:00. Więcej informacji przedstawimy również telefonicznie - 32 230 26 34. Serdecznie zapraszamy. NOVA Centrum Edukacyjne

Gość gość
Wysłać CV każdy może to proste i nieefektywne, dobre dla ludzi którzy nie mają nic do zaoferowania. Lecz jesli masz specjalne umiejętności jak języki, komunikatywność czy ciekawa osobowość kawałek paieru nie pokaże Tego ale krótkie video tak. Ilu ludzi moze kliknąć i wysłać CV a ilu jest wstanie udowodnić swoją wartość sam sobie odpowiedz. Zapraszam na naszą strone www.nagrajprace.pl a także zapraszam do obejrzenia filmu https://www.youtube.com/watch?v=C9JPIRG_f7A&t=4s

Gość gość
Na EUROCLIKS można fajnie zarobic zadnych reklam za grosze tylko ankiety nawet po pare euro https://www.euroclix.nl/index?SRef=8JJCePWyM6bTsCPR Po prostu wypełniasz ankiety na chybił trafił ZOBACZYSZ JAKIE TO PROSTE Rejestracja nic nie kosztuje LInk powyżej szybkie ankiety i fajna kaska

Gość suzi

Myślę, że dużym błędem jest to, że np nie przykladamy sie do cv. A tyle jest teraz fajnych kreatorow w internecie! Jak chociażby szybkiecv