Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zanim ktos odpisze na moj temat Wiedz tylko że...

Polecane posty

Gość gość

czytalem tematy nizej :) nie chwalac sie jestem wysokim facetem i tak sobie mysle kazdy kogos szuka ale nie znajduje :) pytanie dlaczego ? pytanie jak mozna byc taka osoba co szuka i nie znajduje w koncu zycie to sztuka wyboru swiat dzieli sie na inteligetnych i na tych co slodza ja k***a nie slodze JA nikogo nigdy nie szukalem i nie szukam ta.. brunet 196 cm wzrostu piwne oczy i nie szuka nikogo ta jasne dziwolong :) ah nie szukam bo kobiety sa dzis takie zmanierowane ! rozpuszczone pokazuje cycki w sieci albo inne nagie czesci ciala chce mi sie zygac :) ale naszczescie mam swoja kochana prace zarabiam pond 3 000 zl :) i nie mam innych kosztow nie musze ich ponosci pracodawca mi placi Bylem na roznych portalach sympatia zapisanisobie i wszedzie ludzie sa dziwni nawoluja nagapuje zeby sie z nimi spotykac albo mecza d**e kobieta albo kobiety mecza d**e faceta szok masakra jak POlskie spoleczenstwo nisko upadlo

Gość gość
nagapuja nie wiem czy dobrze odmienilem ale ok » rzeczownik nagabywanie synonimy: prześladowanie, nagabywanie, niepokojenie, naprzykrzanie się

Gość gość
na takim zapisanisobie ludzie niby wszyscy tam deklaruja katolicyzm :) a tak w praktyce to zupelnie inaczej zupelny liberalizm liberte jakis biskup albo inkwizycja powinna zajac sie tym portalem