Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro jade na kajaki, boję się

Polecane posty

Gość gość

że się wywrócę, a nie umiem pływać. Macie jakieś doświadczenia w temacie?

Gość gość
ostatnio parę dni temu utopiło się trzech wytrawnych kajakarzy, więc uważaj bo to niebezpieczne.

Gość gość
kapok załatwia sprawę ! :)

Kto dopuścił osobę nieumiejącą pływać, do spływu kajakowego ?!?!?!

Gość gość
nikt o to ie pytał - a jest to wyjazd integracyjny z pracy

Gość gość
ej piszcie coś, bo różne rzeczy można przeczytać na necie

Gość gość
halo

Gość gość
wlasnie, dlaczego chcesz isc na kajaki skoro nie umiesz plywac? najpierw idz na kurs plywania i kiedy oswoisz sie z woda dopiero mozesz rozpoczac swoja przygode z kajakami. Na poczatek dla ciebie beda kajaki pneumatyczne. Kupisz je w kano kajaki http://www.kajakcentrum.pl/ Mozesz tez u nich kupic kamizelki itp

Gość gość
Radziłabym przed takimi wyprawami jednak nauczyć się pływać :) Jest dużo szkół z grupowymi lub indywidualnymi zajęciami nauki pływania więc po co ryzykować? :) http://olimp24.com/

Gość gość
Kapok to podstawa, mozesz tez zalozyc kask. A to ze nieumiesz plywac nie jest istotne. Dobry kapok, taki z kolnierzem i sprawa zalatwiona. Odwagi dziewczyno, w kapoku bedziesz bezpieczna! Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość imaginationliveke
Hej. Wybieram sie w sobote na kajaki, wyjazd firmowy, caly zespol jedzie wiec czemu ja nie? Jednak teraz mysle i rozkimniam, bede plynac kajakiem pierwszy raz, plywac umiem natomiast boje sie kompromitacji bo jestem troche pulchniejsza osoba ( nie tylko ja, ake chyba tylko ja mam takie schizy). Moglby ktos powiedziec czy taka grubsza osoba da sobie rade? Waze 74kg wzrost 160cm.

Gość gość
spoko - ja się naoglądałam też sportowych kajaków w których się robie obrót pod wodą 360 stopni i miałam pietra - te turystyczne a tym bardziej firmowe imprezy to spokojne spływy leniwymi rzekami a sam kajak jest bardzo stabilny do tego masz kapok. Ja jadę w sobotę na kaszuby na kajak i się cieszę bardzo, nic Ci nie będzie tylko załóż kapok - na 100% macie łatwą spokojną trasę. Ja na sobotę wybrałam taką totalnie bez przeniosek czy progów widnych i innych powalonych drzew :) 22km 6h - zabawa na całego!

Gość imaginationliveke
Bardzo dziekuje za odpowiedz. Jako tako samego plywania sie nie boje, tylko wlasnie zebym posmiewiska nie narobila haha :D a trasa Gora Kalwaria- Warszawa 36 km :)

Gość gość
Kup sobie kamizelkę pneumatyczną, ja kupowałem na www.nurkowy.com.pl.

Gość gość
Nie ma co sie bac, warto tylko zawsze wybrac miejsce gdzie przeprowadzą nam szkolenie i będziemy mogli liczyć na wsparcie. Ja byłam na skzoleniu i kajakach na Dunajcu u http://www.retendo.com.pl/ i jestem zachwycona, wiele się nauczyłam.