Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpisz list z poparciem prof. Chazana

Polecane posty

Gość gość
Skoro wszystkie poprzednie ciąże poroniła to może przy tej ciąży która się utrzymywała stwierdziła że jednak nie chce mieć dziecka i dlatego zażyczyła sobie aborcji. > I z tego powodu płód był bardzo uszkodzony? Myślisz czasami?

Gość gość
płód nie był uszkodzony z powodu hormonów.

Gość gość
Mojej koleżance też powiedzieli, że płód jest uszkodzony i sugerowali aborcję. Ona się nie zgodziła i urodziła zerową córkę. To, że płód był faktycznie uszkodzony to pewnie tylko przypadek.

Gość gość
płód nie był uszkodzony z powodu hormonów xxx a z jakiego powodu był uszkodzony?

Gość gość
jak nie może mieć dzieci to niech adoptuje, po tylu nieudanych próbach powinna odpuścić. myślała tylko o sobie i skończyło się to tragicznie. ma nauczkę, więc niech w końcu odpuści

Gość gość
uszkodzony prawdopodobnie z powodu błędu genetycznego

Gość gość
ja jestem wierząca a i tak uważam że decyzja profesora była błędem. ponoć po internecie chodzą zdjęcia tego dziecka, ale ja nie mam odwagi ich oglądać. współczuję tej matce, współczuję dziecku ale współczuję też personelowi który tym dzieckiem się opiekował. straszne!

Gość gość
Powinna to powinna tamto gdyby przestrzegano prawa nikt teraz by jej nie oceniał ani zył jej nieszczęściem

Gość gość
nieszczęście? a jakie to nieszczęście ja spotkało? chciała śmierci dziecka, to ja ma. pewnie teraz jest szczęśliwa.

Gość gość
Komu przeszkadza Bóg katolicki? temu kto pilnuje TYLKO własnych interesów czyli służy złu jak np. PO za wszelką cenę chcą zniszczyć wiarę bo wiara to wolny człowiek mający swój rozum i GODNOŚĆ, który dba nie tylko o swój koniec nosa ale również o GODNOŚĆ drugich jak np. PiS

Gość gość
prawda cię boli? :-)

Gość gość
"nieszczęście? a jakie to nieszczęście ja spotkało? chciała śmierci dziecka, to ja ma. pewnie teraz jest szczęśliwa." Dlatego właśnie trzeba przestrzegać prawa zeby takie osoby jak ty nie miały na nic wpływu.

Gość gość
pokrzywdzone w tym wszystkim jest tu tylko dziecko, które powołano do życia wbrew prawom natury i wbrew nim chciano mu życie odebrać.

Gość gość
Dlatego właśnie trzeba przestrzegać prawa zeby takie osoby jak ty nie miały na nic wpływu. xxx Zdziwiłabyś się, gdybyś wiedziała jakie mam wykształcenie, jaki piastuję urząd i jak moje decyzje wpływają również na twoje życie. :-)

Gość gość
podpisałam :)