Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pacix

Zatruty ząb! Okropny ból

Polecane posty

We wtorek po południu byłam u dentysty z w powodu okropnego bólu zęba i okazało się, że próchnica jest na tyle głęboka, że muszę przeleczyć go kanałowo. Dentysta dał mi znieczulenie i go zatruł. Aż do teraz dzień w dzień mam napady bólu. Albo wszystko jest ok i nic mnie nie boli, albo boli okropnie, że aż nie mogę wytrzymać. Próbowałam wytrzymać bez tabletek, aż wreszcie dziś zażyłam Nurofen, jednak nic nie pomógł. Lekarz mówił, że ząb zanim całkiem umrze to będzie bolał, ale nie wiedziałam, że aż tak i, że to tyle potrwa. Jak myślicie, jak długo będę jeszcze cierpieć? Co mam z tym zrobić?

Gość gość
To jest kara za grzech nieczystości. A teraz cierp i gnij w męczarniach, jak najdłużej.

Cos jest nie tak wydlub z zeba ten wacik i przejdzie bol i potem idz do dentysty a na bol zeba dobry ketonal

A wydłubanie nie spowodowałoby jeszcze gorszego bólu? :/

Gość gość
Ja mam leczona dolna 6 kanalowo . Ból jak trafiłam do dentysty straszny był. Man ząb zatruty i mam otwarty . Do posiłków wkładam kuleczek z wacika . Ale i tak staram się jeść drugą stroną.

Gość gość
moja dentystka zawsze mówiła, ze jak mocno będzie bolało to wydłubać tą trucizznę

bóle powinny przejść same. czasami boli po zatruciu.

Dlaczego tu sa takie stare wpisy na forum z tamtego roku jestem tu nowa i chcialam z kims pogadac