Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny tracą cnotę a potem szukają księcia z bajki i zdziwione

Polecane posty

Gość gość

ze ich nie chce.

Gość gość
ma

Gość gość
Ty p********y tępy wieśniaku. Co ma k***a piernik d wiatraka. To że ciebie nikt nie chce ****** nawet wiejskie kundle jak sobie kiełbasę na szyi powiesisz. To nie znaczy zj***e że masz potępiać innych za korzystanie z uroków posiadania własnej łechtaczki. Tracą cnotę, z jakiej wsi jesteś debilu skończony. co za z****** temat, co za z****** autor tematu .

Gość gość
a ty masz cnote?

Cnota ma znaczenie tylko dla TWOICH MARZEŃ, więc bądź tak dobry i nie obrażaj dziewczyn. Z własnego doświadczenia powiem Ci, że posiadanie błonki lub jej nieposiadanie, niewiele zmienia w kobiecie. Jak ma charakter k.rwy, to i tak nią zostanie, a jak ma dobry charakter, to będzie można na niej polegać :) . A jeśli chodzi o panów, którzy szukają do związku WYŁĄCZNIE DZIEWICY, to jest wśród nich NAJWIĘKSZY PROCENT ROGACZY, więc się, nad swoimi preferencjami, zastanów :P .

Gość gość
nie chce polegac na dziewczynie którą ktos roochał

Gość gość
Popieram autora. I cnota to cos wiecej niz tylko blona ale wam kobietom tylko jedno w glowie.

Gość gość
teraz nie ma cnotliwych

Gość gość
A jak szukają księcia z bajki,żeby z nim stracić tę cnotę to też źle :>?

Mam 23 lata i wciąż jestem dziewicą. Jestem dość atrakcyjna i w moim przypadku dziewictwo wynika z wyznawanych przeze mnie zasad. Wciąż jeszcze nie spotkałam właściwego mężczyzny. Przerażają mnie faceci, którzy na 2-3 randce rzucają hasło: "no to u mnie czy u ciebie?". Początkowo byłam zdezorientowana o co im w ogóle chodzi. Na 3. randce jest za wcześnie by mówić wprost, że jestem dziewicą, mówię tylko że dla mnie to po prostu za szybko. A faceci to myślą, że o ile w ogóle istnieją jeszcze jakieś dziewice po 20-ce, to zaraz muszą być szpetne jak noc.

Gość do  Ostródzianka
lubisz muzykę RAC?

Gość female20
tak Ostrodzianka masz racje, i to jest okropne i wręcz mnie obrzydza w mężczyznach. W ogóle albo wszyscy tacy są albo my źle trafiamy. Nie ufam im i nie wiem czy zaufam iedykolwiek już wolę być sama nawet całe życie, niż oddać się jakiemuś draniowi.

Gość gość
ja tez czuje sie jakas niedzisiejsza, nie odczytuje sygnalow, jestem naiwna itp........... za pozno juz na to, taka niedoswiadczona jestem, z czym tu do ludzi :D poddalam sie, nawet jak ktos jest zainteresowany, to wole nie probowac

Gość female20
ja teraz mam zamiar spełniać swoje marzenia, cele i po tym jak się dowiedziałam jacy są faceci naprawdę od facetów właśnie jak mi zaczęli opowiadać i biorąc pod uwagę zachowanie tych z którymi miałam styczność, stwierdzam że nie mam zaufania i nie w głowie mi oni wgl, a mam 20 lat. Nawet jak mam zostać 40ltnią dziewicą to owlę to niż zraninie i skrzywdzenie przez jakiegoś drania.

Gość gość
Pamietam jaki byl bulwers na kafe, jak sie przyznalam, ze poznalam faceta na jedna noc, a on sie tak zakochal, ze 7 lat juz razem jestesmy, po slubie. To raczej kobiety czuja sie lepsze z powodu "cnoty", ale nei zwracaja uwagi na to, ze dla faceta moze byc wazny charakter, inteligencja, sposob spedzania wolnego czasu. Maja wielki zal o to, ze jakis fajny facet zwiazal sie z panna, co sie z nim przespala na 1-szej randce,a same stosuja podwojna moralnosc: facet, ktory spi z ledwo poznana kobieta a poza tym ma dobry charakter to fajny facet, kobieta, ktora sie przespi raz z kims na pierwszej randce to k...a, niewazne, jaki ma charakter. Drogie panie, normalni faceci wieja od hipokrytek, moze dlatego nie macie powodzenia.

Gość gość
To ze facet sypiajacy z kim popadnie jest fajny a kobieta taka ro kurwa wynika z tego ze kobiety chca jaknajbardziej doswiadczonego a faceci chca porzadnych kobiet a nie latawic.

Gość gość
Uwierz mi, że żaden normalny (tzn. nie hipokryta i nie szowinista) nie będzie wymagał dziewictwa od kobiety samemu nie będąc prawiczkiem.

Gość gość
Dziewictwo nie ma nic do bycia latawicą. Znam wiele dziewic wielokrotnie przelecianych analnie na zakrapianych imprezach. Albo zaraz po ślubie zdradzających męża. Nie są porządniejsze od kobiet które mają np. jednego exa z którym spały...

Gość gość
Jak dziewczyna nie jest dziewica to robicie problem bo ją ktoś roochał a zastanow sie czy taka dziewica ktora bys chcial, chcialaby ciebie bo pewnie roochacz jestes. Sam roochasz a onaa ma byc nieruszona. Ale frajer z ciebie!

Gość gość
Sorry, każdy rodzaj seksu wyklucza dziewictwo, więc nie mów o "dziewicach" mających za sobą doświadczenia seksu analnego czy oralnego, bo one nie są już dziewicami. Dziewicą się jest i fizycznie i mentalnie. Czy taka osoba czuje się czystsza niż "naruszone" koleżanki? Tak, ja się tak czuję. :)

Gość gość
Bylam dziewica jeszcze dwa miesiaca temu. Czy czuje sie "zbrukana"? Nie, ciesze sie, ze wzbogacam swoje zycie o nowa sfere, piekna sfere. Odkrywam.

Gość gość
niedziewice są obrzydliwe

Gość gość
Cnota ma znaczenie tylko dla TWOICH MARZEŃ, więc bądź tak dobry i nie obrażaj dziewczyn. Z własnego doświadczenia powiem Ci, że posiadanie błonki lub jej nieposiadanie, niewiele zmienia w kobiecie.. Wlasnie....nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość oj zmienia zmienia
kobieta, ktora juz miala wczesniej innych partnerow nie ma w sobie tej niewinnosci i delikatnosci

Gość gość
no właśnie, niedziewica jest inna

Gość gość
Niedziewice powinno się wykreślić z ewidencji ludności.

Gość syg
Slodkie. Płytkie jak woda w kałuży, autorze. :-D

Niedziewicy należy się jakiś szacunek, ale tylko dziewica jest godna tego, by proponować jej małżeństwo... Proste . . .