Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu byłam na imprezie i od tego czasu mam schizy, że jestem w ciąży. Nie byłam strasznie pijana, wszystko pamiętam, ale fakt, że do dzisiaj nie dostałam okresu daje mi do myślenia, że może jest coś czego po prostu nie pamietam. W maju i czerwcu dostałam okres równo 4. Ten dzień minął 2 dni temu, a okresu nie widać. Niby boli mnie brzuch, ale jakoś tak dziwnie. Teraz nie wiem co mam robić, tak strasznie się denerwuje :(

Gość gość
Zrób test to się dowiesz. Skoro ty nie wiesz co robiłaś to skąd ktoś na forum ma wiedzieć?

Gość gość
Po pierwsze 4 lipiec by wczoraj. Po drugie okres liczy się według przeciętnej długości cyklu, a nie dniach miesiąca...ładnie musisz nie mieć do siebie zaufania skoro podejrzewasz ciążę.

Gość gość
Możesz, pozwalam.

Gość gość
Właśnie boje się tego, że na teście zobaczę 2 kreski...

Gość gość
Miesiąc temu czyli przed ostatnią miesiączką? Jeśli tak to nie masz się czego obawiać. Ale ty naprawdę nie wiesz ilu dniowe masz cykle???

Gość gość
Na imprezie miałam drugi dzień okresu. Cykle są różne. Jakiś czas temu dostawałam okres co 3 tygodnie. Potem było 30 lub 31. I teraz się boje bo według maja i czerwca okres powinien pojawić się wczoraj a go nie ma.