Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELĘGNIARKI I POŁOŻNE NARZEKAJĄ A MAJA MINIMUM 2 TYSIE NA RĘKE

Polecane posty

Gość gość
Óp

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika , że są pielęgniarki i ....pielęgniarki Są takie pielęgniarki że dla pacjenntki po wylewie przynoszą posiłek do stolika i odchodzą , mimo że ta nawet po łyżkę nie da rady sięgnąć ... są też takie że gdy wenflon dla niedołężnej pacjentki wypadnie skrzyczą ją i powiedzą żeby się umyła z krwi którą się mocno ubrudziła , a kałuża na podłodze z krwi pod łóżkiem będzie tkwiła jeszcze przez godzinę....kobieta tak niesprawna ruchowo że nie była w stanie się nawet poocierać są tez takie które zostawiają tabletki na łyżce dla pacjentki po wylewie która nie jest w stanie po nie sięgnąć.... itp najgorszemu wrogowi nie życzę takiej obsługi w chorobie.....byłam naprawdę w szoku po tych wizytach w szpitalu...i tym pielęgniarkom nie należy się nawet 1000 zł ale są również pielęgniarki miłe uśmiechnięte życzliwe i ciepłe np. na oddziale dziecięcym w którym byłam z dzieckiem ....i dla nich 2000 to na pewno za mało....

Gość gość
faktem jest też to że pielęgniarki na dyżurach nocnych często śpią....ale są też noce extremalne gdzie muszą podejmować ważne i szybkie decyzje

Gość gość
zapraszam na dyżur, zobaczyć jak to jest. szpital knurów, izba przyjęć.

Gość gość
jak w każdym zawodzie, są profesjonaliści i ćwoki. Fajni ludzie i beznadziejni. Tyle.

Gość gość
spora też część personelu zaopatrza się w detergenty szpitalne , płyny , rękawice , itp.....więc ile by się nie dało zawsze będzie mało w słóżbie zdrowia

Gość gość
Nie jestem pielegniarka i zarabiam o wiele wiecej niz dwa tysie ale jak was te dwa tys. Tak bola to trzeba bylo sie uczyc na pielegniarke jaki problem , moglibyscie nic nie robic i spac na dyzurach , no problem.

Gość gość
Witam jeśli szukacie pracy polecam serwis www.PlanPraca.pl