Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1gość2gość3

Mój pies szczeka w mieszkaniu w ciągu dnia.

Polecane posty

Gość gość
Na głupotę żaden psi psycholog nie poradzi nic. Są głupie psy i choćby człowiek na głowie stawał, braków intelektualnych się nie nadrobi. My wychowaliśmy mnóstwo psów ale jeden nam się trafił jakiś zakuty łeb i niestety musieliśmy go oddać do gospodarza na wieś, bo tylko na łańcuch się nadawała idiotka. Co ciekawe pomiot po niej był galanty, jej syna wychowaliśmy dla naszej babci, a córkę dla głuchej sąsiadki, która potrzebowała psiaka, żeby powiadamiał o dzwonku do furtki, telefonie itp. Teraz mieszkam w bloku nie mam żadnego zwierzaka, bo blok to nie jest miejsce dla zwierząt. Mam za to za ścianą psa debila, szczeka s*******n, nawet jak właściciele są w domu, w ogóle ich nie słucha, słyszę nieraz jak go strofują i co raz więcej nienawiści w ich głosach wyczuwam. Długo już nie zabawi prawdopodobnie, myślę, że powoli dojrzewają do pozbycia się go.

Gość gość
To wcale nie oznacza, ze pies jest głupi! Co to za wnioski. Nie rozumiem takich wpisów. Może potrzebny jest właśnie weterynarz, psycholog, trzeba psa uspokoić, dać mu poczucie bezpieczeństwa, to też jest istota która ma emocje i przeżywa różne sytuacje. Mogę podrzucić dobry adres ze specjalistami: http://www.weterynaria.slask.pl/ nigdy się na nich nie zawiodłam

Gość gość
na Twoim miejscu wybrałabym się z nim do weterynarza,bo może temu psu coś dolega,a ostrożności nigdy za wiele. jeżeli masz jakiegoś zaufanego,zapytaj go o radę. ja w takich sytuacjach zawsze dzwonię do mojego lekarza z http://weterynarz-szczecin.info/ i nigdy nie odmawia mi pomocy.

Gość gość
Myślę, że może tu pomóc na przykład psi psycholog z http://lecznica.pila.pl/ - wiecie co, czasem nam się nie zdaje, ale problemy z takimi rzeczami mają jakiś głębszy sens. Nie ma co tego lekceważyć moim zdaniem.

Gość Daria67
Szkoda, że to tylko we Wrocławiu :( ale cel szczytny, nie dość że porada kosztuje jedyne 20 zł to jeszcze całość jest przekazana na rzecz fundacji - super!

Gość gość
zastrzel psa i będziesz miał spokój

Gość Ronige
Niewielu jest dobrych zoopsychologów w Polsce, może warto się wybrać do Wrocławia :)

Gość Ronige
Ta Pani jest hodowcą nie zoopsychologiem :)

Gość gość
Są takie specjalne obroże które oduczają psa od takiego bezustannego szczekania. Szukajcie na allegro