Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawda o mezczyznach

Polecane posty

Gość gość
niedorobiony mezczyzno z tego tematu szukaj wsrod normalnych kobiet a nie puszczalskich szmat, problem jest taki ze tego typu kobiet jest npewnie nieco ponad połowa, a mezczźni mają nasrane w bani przynajmniej w 90% przypadków, to jest ta subtelna róznica...

Gość gość
Kobiety bez mężczyzn nie przetrwałyby już w epoce kamienia łupanego, bo byłyby rozszarpywane przez drapieżniki. Nawet ognia nie potrafiłyby rozpalić.

Gość co_roku_nowa_dziunia
No i co tutaj odkrywacie zalosne pasztety? Jedni wydaja na hazard inni na wodke, a ja wydaje na duuupppyy. Wole laske z fajnym tylkiem niz rure z kafeterii, ktora uzala sie nad soba. Ja jestem szczesliwy, a wy? Nazwiecie mnie frajerem bo jakas mnie naciagnie? Nie rozsmieszajcie mnie, ja po prostu place, mam co zapragne i mam gdzies kto co o mnie mysli. Frajerem jest ten, ktory sie ozenil i musi spasiona rure prosic, aby mu dala raz w tygodniu. Gdyby kazdy facet bral ze mnie przyklad, wiekszosci was pozostalaby jedynie kafeteria. 80 proc. kobiet po 35 roku zycia jest oblesna, w imie jakiej idei mialbym sie zmuszac by na taka włazić? Ja wole dac sie wykorzystac młodszej lasce. Przynajmniej wiem za co płacę.

Chłopie to ja ci kompletnie bym popsuła światopogląd. Utrzymuję się sama. Przyjaciółki mam te same od 20 lat i nigdy żadnej nie zrobiłam świństwa. Nie kryję się z tym, że nie potrafię naprawić żelazka i wymienić uszczelki.Wzywam do tego specjalistę. Równouprawnienie nijak się ma do bycia typową kobietą. Równouprawnienie to prawo do decydowania o sobie, a nie zależenie od faceta.To prawo do nauki, równego traktowania.Co jest bzdurą choćby na rynku pracy.A wy mężczyżni uważacie, że równouprawnienie jest powodem do CHAMSTWA, NIE USTĘPOWANIA MIEJSCA W KOMUNIKACJI, OBARCZANIA KOBIET DODATKOWYMI OBOWIĄZKAMI. Nie jestem facetem - nie dzwignę 40 kilogramowego pakunku .Nie wrzucę bez zmęczenia 2 ton węgla.Nie porąbię drzewa bez wysiłku.Nie zrobię wielu siłowych rzeczy, bo nie mam tej masy mięśniowej i siły.I nigdy mieć nie będę... Facet za to nie urodzi dziecka, nie wykarmii go piersią, nie wyczuje intuicyjnie kiedy jest głodne, chce spać, czy potrzebuje przytulenia....

Gość gość
Nie ma przymusu wiązać się z facetami. Możnakkupić 5 kotów. Całe szczęście że faceci w dzisiejszych czasach już nie stoją w kolejce do każdej niedopukanej, sfrustrowanej księżniczk. Bo co wy macie tak nnaprawdę do zaoferowania? Po co komu sfochowana księżniczka z modnymi ostatnio fobiami społecznymi, chorobami psychicznymi i wscieklizną macicy skoro możemmieć kucharkę, sprzątaczkę a jak go najdzie ochota to pójść do prostytutki i i tak wyjdzie go to taniej niż kochana żona która z wdzięczności że facet sobie gdzieś wypruwa żyły żeby kochanie żyło na poziomie bierze sobie kochanka bo "mąż nie dba". Serio, łaski nie robicie, miliony kotów czekają na adopcję

Facet nie urodzi dziecka, w koncu nie posiada macicy. To czy intuicyjnie wyczuwa czego potrzeba jego dziecku to juz sprawa empatii. Kto stwierdzil, ze kobieta posiada jej wiecej?

Gość gość
Kobiety możecie paplaćź na kafe, ale jesteście tylko towarem, który można kupić i to tylko kwestia ceny. Jak suszarka, nowy telewizor, dvd, auto czy telefon.

Żona zdradzała?Pewnieś sobie śliczną wybrał? A śliczna kosztuje. Zawsze się zastanawiam jak pusty musi być facet, który bierze sobie taką wylaszczoną, zrobioną dziunię i póxniej płacze, że go puszcza z torbami. URODA KOSZTUJE.Kosztują ciuchy, zabiegi kosmetyczne, kosmetyki, buty, torebki i biżuteria.Chciałeś mieć piękną niunię płać i płacz.

Gość gość
I facet i kobieta jest "towarem" w związku. Małżeństwo to taka wzajemna prostytucja.

Gość gość
mezczyźni to zwykłe tępe zwierzęta do tego niekumate i tyle, tylko ******ie sie liczy, zero uczuć wyższych, prymitywne żałosne jednostki które nie kwalifikuja sie do bycia człowiekiem

Gdyby nie poped seksualny zaden facet nie zwiazalby z zadna babą. Jaki bylby tego wynik: nieszczesliwe kobiety i szczesliwi mezczyzni.

Gość gość
spójrzcie na tych debili z kafe- mimo oczywistych faktów takich jak niemal 100% facetów to g****iciele, dewianci i pedofile- wciąż zwalają na kobiety że to one są zboczone i nie mają uczuć. Mężczyźni przodują we wszystkich patologiach i to jest fakt naukowy.

Gość gość
"Nie kupiłbyś mnie nigdy.I niczym materialnym....." G*wno prawda, każda tak mówi.

Gość gość
Ciekawe... To fakt że co druga kobieta regularnie pierd******ozetkę psychologa na pewno świadczy o waszym doskonałym przygotowaniu do życia

Czterdziecha nikt by cie nie kupil bo jestes stara i nieatrakcyjna. Inaczej nie siedzialabys na kafeterii marudzac jakiego to masz pecha.

Gość gość
My mężczyźni jesteśmy płcią silniejszą i to nam cywilizacja zawdzięcza przeszło 90% postępu, gdy już powstaną roboty idealnie imitujące ciało kobiety, oraz inkubatory na potomstwo to kobiety okażą się zupełnie zbędne i będzie można się ich pozbyć.

Gość gość
Czterdziecha to już wiek podeszły, sfrustrowane, stare babsko jedną nogą w grobie.

Gość gość
gosc z 00:47 to prawictwo pospolite, poznaje po stylu wypowiedzi :/

Chcesz się przekonać?Może nigdy w życiu nie miałeś do czynienia z normalną kobietą? Mam 40 lat i wiem czego chcę.Wiem jaka jestem. Mam swoje zasady - wisi mi tak zwana opinia społeczna, układy, przyjaźnie biznesowe, zależności. Nie podnieca mnie posiadanie nowego samochodu, butów za tysiące złoty, platynowego sedesu, makowych ciuchów.

Gość gość
dzisiaj usłyszałam że mężczyźni podstępnie wykorzystują dziewczyny. Trudno mi w to wierzyć i nie rozumiem jak można nie liczyć się z tym że rani się drugą osobę. Mam nadzieję że to nie prawda że oni chcą być przy kimś , mieć kogoś i być dla kogoś ważnym. :( Przeraża mnie to czego się nasłuchałam

Czterdziecha ty naprawde kompletnie jestes oderwana od rzeczywistosci. A co wedlug ciebie kieruje facetami po 40, ktorzy zwracaja uwage na duzo mlodsze kobiety - ich inteligencja, doswiadczenie zyciowe? Oczywiscie wylacznie fajna dduuuppaa i ccyyyccusszKi

Gość gość
Samotni po czterdziestce? Zazwyczaj czegoś sięddorobili, mają jakieś swoje hobby, spędzają czas z kumplami... Ci których byłaś łaskawa opisać to ci którym żona zamieniła życie w piekło i którzy już nie mają jaj żeby wyrwać sięz koszmaru. Albo kochają swoje dzieci i zaciskają zęby.

Gość gość
"Mam nadzieję że to nie prawda że oni chcą być przy kimś , mieć kogoś i być dla kogoś ważnym. smutas.gif Przeraża mnie to czego się nasłuchałam" nie łudź sie to niestety prawda.... mezczyźni są z***ami genetycznymi i liczy sie dla nich tylko sex

Ale nas facetow nie interesuja twoje zasady czterdziecho. Mozesz je miec w zaciszu swojego domu. My wybieramy laski bez zasad, ktore super wygladaja i sa jedrne w dotyku.

Gość gość
czego się obruszacie że bydłem jesteście, przecież mężczyźni gwałcą dzieci i martwych (nawet zwierzęta tak nie robią)