Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1245

50 zł w prezencie ślubnym... Trochę boli...

Polecane posty

ludzie i puste koperty dają, przecież focha za to się nie strzeli... trudno, robiąc wesele trzeba przygotować się na koszta

Gość gość
Ja brałam ślub w czerwcu i jak sobie przypomnę jedna kopertę to mi się śmiać chce :d kuzynka mojego męża przyszła z narzeczonym i dwójką dzieci, za każda osobę płaciliśmy 170 zł wiec ich obecność kosztowała nas jakieś 700 zł , a dali nam w prezencie ... 100 zł a do tego kupili kartkę bez wypisanej treści i zrobili dwa orty :D już nie pamiętam czy bardziej mnie rozbawiła ta stówa czy ta kartka ale nie mogliśmy z mężem przestać się śmiać przez dobre 5 minut. Pech chce ze idziemy do nich na obiad weselny który ma trwać do 20 w listopadzie, mam zamiar dać im w prezencie 20 zł w kopercie, nie czuje się w obowiązku dawać im większego prezentu bo ich prezent wynikał ze zwykłego skąpstwa a nie z biedy (to drugie bym zrozumiała), w innym przypadku dalibyśmy 500, ciekawa jestem tylko jak bardzo oni się będą śmiać z naszego prezentu :p

Gość gość
Nie myśleliście otworzyć biznesu? Takie wspieram.to - Piszecie do ludzi, że chcecie zrobić wesele, podajecie cennik i co dostaną w ramach wpłaty. W momencie kiedy uzbiera się wymagana kwota zaczynacie organizację wesela. To chyba dla Was najlepsze rozwiązanie lamusy ;) Dajcie z +200 zł za parę na górkę w celu, żeby zrobić jeszcze interes. Naaaajs!

Gość gość
Hehe bo tak to jest jak holota chce się pokazać, bierze pożyczki lub wydaje wszystkie oszczędności na wesele a później wylicza kto ile dał i czy opłacało się zaprosić dana osobę czy nie. Porażka. Ja nawet nie wiem kto nam ile dał, cieszylismy się ze najbliżsi są z nami w tym dniu.