Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clarrrrrrrrra

Dlaczego ładne dziewczyny mają na ogół brzydkie, zaniedbane matki?

Polecane posty

Gość Clarrrrrrrrra

oczywiście, nie wszystkie, ale z tych co znam, to większość ich matek jest brzydka o.O.

Gość gość
Bo inwestują w córy :-P

jesli chcesz zobaczyc, jak dziewczyna bedzie wygladala w przyszlosci, spojrz na jej matke ;) a tak serio, to nie zauwazylam czegos takiego.

Gość gość
zal

Gość gość
Myślę że skoro córki piękne to i matki były piękne w młodości. A niestety jak ktoś dostaje coś za darmo to o to nie dba. Jak się nie dba to na starość zbyt fajnie się nie wygląda. Bo uroda dojrzałych kobiet w ogromnej mierze wynika z pracy nad nią. Z moją mamą było podobnie. Naprawdę piękna kobieta szczupła i nie robiła ze sobą nic bo i nie musiała. Jednak tak około 50 zaczęła tyć włosy ma słabe siwe itd ale ani się nie odchudzała ani nie malowała bo przez 50 lat nie miała takiego nawyku. Kurcze nawet brzuch po urodzeniu 7 dzieci miała bardziej płaski niż ja po jednym! Teraz wygląda naprawdę nieciekawie i jak ktos kto jej nie znał zobaczy zdjęcie przed 15 lat to jest w szoku. Ja nigdy ładna nie byłam dbam o siebie i myślę że jak będę w jej wieku to będę wyglądać znacznie lepiej.