Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma kobietę, mówi że od niej nie odejdzie, ale wciąż do mnie pisze i proponuje

Polecane posty

Gość gość

Ma kobietę, mówi że od niej nie odejdzie, ale wciąż do mnie pisze i proponuje spotkania. Wie, że jestem w nim zakochana odkąd go poznałam. Rozmawialiśmy często na neutralne tematy, ale po dwóch latach wyznałam mu miłość. Jego reakcja była taka, że mnie olał i nie odzywał się przez 3 miesiące. Później napisał i przeprosił. Aktualnie proponuje mi bycie drugą kobietą, tamta jest jego konkubiną i mieszkają oddzielnie. Kocham go, ale nie chcę być tak traktowana. Miał ktoś podobnie? Co zrobiłaś?

Gość gość
Trudna sytuacja. Ale może właśnie to Ty go zdobędziesz. Ona jest konkubiną i nie mieszkają razem, więc duża szansa, że to dla Ciebie straci serce.

Gość gość
Nie mieszkają razem, ale codziennie niemal się widują, wyjeżdżają razem w co drugi weekend na wycieczki różne. Teraz jadą na miesiąc do Austrii...

Gość anielica bezinteresowna
czy twoja mamusia i tatuś wiedzą że kochasz drania których chce z ciebie zrobić wór na spermę nr 2?

Gość gość
nie rob tego nie

niee pozwól sobie być tą drugą, sama jego reackja na twoje wyznanie miłosne pokazuje, co on myśli naprawdę..i jesli myślisz że on w końcu się określi, i wybierze Ciebie to uwierz, tak nie będzie, podejrzewam żę jemu wygodnie jest mieć was obie i wątpie by wtej kwestii coś miało ulec zmianie

Gość gość
Znajdz kogos dla ktorego bedziesz pierwsza

Gość gość
Skoro tak do ciebie wypisuje i nie daje ci spokoju to poinformuj jego kobietą i pokaż jej te wiadomości od niego. Jednak ja odnoszę wrażenie zwłaszcza po tym jak się przyznałaś, ze wyznałaś mu miłość a on zwiał, ze to właśnie ty nie dajesz mu spokoju i go nękasz smsami albo mailami

Gość gość
Jak by go nękała to na pewno by się nie odezwał :P

Kobieto, postaw na jakość, i nie obstawaj przy patologii. Zerwij z nim wszelkie kontakty i zmądrzej wreszcie !🖐️

Gość gość
Wszystkie powinniscie go zostawic :P

Gość gość
Jeśli zastanawiasz się nad czymś takim, to tak, właź w to. Zasługujesz na bycie... pomiataną, by nie powiedzieć wulgarniej.

Gość gość
syndrom sztokholmski :D

Gość gość
znajdziesz lepszego

Gość gość
nigdy nie wierz facetowi bo wykorzysta zdradzi odejdzie potem przyjdzie zdobedzie zaufanie wykorzysta i zdradzi i tak milion razy

Facet szuka sobie kochanki na boku do zaspokajania swoich potrzeb :) a Ty sie zastanawiasz czy dac mu szanse? Nie masz szacunku dla siebie czy co?

Gość gość
milosc jest slepa, ale czas sie ocknac