Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może by ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zapytać, czy możliwe jest ze jestem w ciąży. Kochalam sie z moim chlopakiem 5 tygodnii temu. Teraz powinnam mieć okres i mam dopiero jakieś 2 h ale plamienie. Nie mialam żadnych innych objawów a to juz 5 tygodnii. Kochalam sie z nim 6.06 a okres normalny mialam 09.06 a teraz plamienie. Czy to może być sam początek okresu czy ciąża? Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
zrób test.

Gość gość
Ale, że co - nie zabezpieczyliście się czy jak? Zrob test.. Jak mamy Ci z takim "problemem" pomóc online?

Gość gość
Teraz jest to brązowa wydzielina. Po ostatnim stosunku okres mialam normalnie. Czy to może być jakias choroba, czy może 'wyplukanie' macicy? Plamienie bylo a później tego więcej się nazboeralo i nie wiem czy to może być ciaza?

Gość gość
Zrób test. Ja plamiłam w ciąży i było to niebezpieczne, byłam na tabletkach przez I trymestr.

Gość gość
Pierwszy dzień mialam brązowa wydzieline czyli wczoraj dzisiaj mam okres. Trochę mniej obfity niż normalnie, co mam robić? :/

Gość gość
ciekawe - w kazdym poscie ta sama odpowiedź - zrób test - a ty je ignorujesz i pytasz co robic? Zrób test!

Gość gość
Ale przecież po ostatnim stosunku mialam okres prawidlowy. Mialam dni nieplodne. Teraz mam okres. Więc jakim cudem ciąża? :/

Gość gość
Założyłas topik bo sie mimo wszystko martwisz czy to nie ciąża... czy założyłas go zeby sie pochwalić ze wspólzyjesz i/lub masz okres? bo ja juz nie rozumiem.

Gość gość
A co to jest wyplukanie się macicy?

Gość gość
Martwię się czy to nie ciąża. Nie pomagacie mi pisząc zrób test. Po okresie możliwe żebym była w ciazy? 5 tygodnii i żadnych objawów? Ciąża? Może to infekcja jakas? Testu nie chce robić.

Gość gość
Wyczyszczenie. Mialam na myśli sluz który wyczyszcza macice po poprzednich @. Czy to może być to?

Gość gość
Skąd ty takie pomysły bierzesz jakie wyczyszczenie? Jakie wyplukanie? 40 lat skonczylam 3 dzieci urodziłam ale widać można mieć tym temacie zadziwic.

Gość gość
Masz przecież okres! Co ty wydziwiasz? Plamienie 1 dzień przed to normalna sprawa

Gość gość
Witam. Mam podobny problem. Współżyłam z chłopakiem, prawdopodobnie bez zabezpieczenia, z 17 na 18 maja. Był to 18(19) dzień cyklu (cykle mam 30 dniowe). 19 maja wzięłam tabletkę po (od stosunku minęło około 36 godzin). 27 maja zrobilam test ciążowy który wyszedł negatywnie. 30 maja dostałam miesiączkę. Wyglądała całkowicie normalnie i trwała 6 dni. Następny okres dostałam 2 lipca. Pierwszy dzień krwawienia wyglądał zupełnie inaczej niż zwykle więc postanowiłam zrobić test ciążowy, który wyszedł negatywnie. Kolejne dni miesiączki wyglądały tak jak zazwyczaj. Cały czas stresowałam się jednak, że może jestem w ciąży. Zaczęłam czytać o objawach i na następny dzień zaczęły mnie pobolewać piersi i zaczęłam częściej oddawać mocz. Zaczęłam także odczuwać dyskomfort w żołądku i straciłam apetyt. Wczoraj tj 9 lipca wykonałam kolejny test ciążowy ( po południu) i wynik był negatywny. Czy jest możliwe że jestem w ciąży?

Gość gość
Raczej nie jesteś w ciąży. Stresowalas sie i dlatego oddawalas mocz częściej. Piersi bolą przed i po okresie. Gdy sie jest w ciąży piersi bola bardzo. Tak mi sie wydaje. Robilas testy wychodziły negatywne masz miesiaczki normalne wiec ok.

Gość gość
Idiotka

Gość gość
Plamienie 1 dzień przed ok. Ale okres jest jakiś dziwny. Malo go jest. Czy to może ze względu na duzo stresu? Mialam go sporo ostatnimi czasy.

Gość gość
Zwyczajnie zrób test.

Gość gość
Pomóżcie! Wyleciał mi kawałek jakby błony. Jakiś dziwny kawałek 'miesa' mial moze 2-3 cm, co to jest?????!!!!

Gość gość
To kawałek twojego mózgu. Nie martw się i tak Ci do niczego nie sluzyl

Gość gość
To naprawdę nie jest zabawne. Ostatnio miałam sporo stresu, czy to może być to?