Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floresita

Starszy o 20 lat co robić ?

Polecane posty

Gość floresita

Od 3 lat jestem w związku z chłopakiem , zamieszaliśmy razem prawie od razu , było nam cudownie , kochałam go on pracował w delegacji a ja na miejscu , zostawałam na tydzień sama a on wracał na weekendy , od jakiegoś czasu nie układa nam się najlepiej on wpakował się w kłopoty z prawem i zaczliśmy się kłócić zamiast cieszyć soba , zmienił się ale bywały też dobre dni , nie traktuje mnie tak jak dawniej .. .. Jakiś czas temu poznałam jego kolegę z pracy starszego o 20 lat . Całkiem odmiennego . Dobry , miły umie zająć się kobietą jest opiekuńczy .. Spotykaliśmy się kilka razy w gronie znajomych , kilka razy mnie pocałował , przytulał do siebie widać było że na niego działam ale ja nie dawałam mu żadnych sygnałów , ani szans .. jak ostatnio był lekko wstawiony wyznał mi że się we mnie zakochał że oszalał na moim punkcie ale jest mój chłopak i że to ja powinnam zdecydować co dalej .. Też coś do niego poczułam bo jak z nim jestem serce mocniej zaczyna mi bić a każdy jego nawet przypadkowy dotyk przyprawia mnie o dreszcze . Tylko pytanie co dalej ?? zakończyć związek czy najpierw sprawdzić co czuję do pana starszego . Tylko jak ? nie mam pojęcia nie chcę bawić się w zdrady bo nigdy nikogo nie zdradzałam nie jestem taka ale jak już pisałam chyba kocham tamtego :( serce mnie boli bo nie mogę być blisko niego .. Wiem że pewnie powiecie że on jest za stary ale mi naprawdę nie przeszkadza że jest 20 lat starszy , to mnie właśnie w nim kręci .

Gość gość
Jesli kochasz tamtego pana to sprawdz czy bedzie wam dobrze i kochaj sie z nim , spytaj jak to widzi i jak bedzie wygladał wasz związek tak żebyś się w g***o nie wpakowała.

Gość gość
Pitoliłaś już o tym kilka dni temu ...Ty 20 on 40 ...Zmień płytę ....