Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet które nazywaja otyłosc kobiecymi kształtami

Polecane posty

Gość gość
ZESRAJCIE SIĘ FACECI takich brudasów i brzydali z buraczanymi mordami nawet kobieta w rozmiarze 52 nie chce

Gość XXXROXETTEXXX
Prosze ile nienawisci w pani ze zdjecia......tak to nie Ty ale widac ze dostajesz piany w gebie ze komus sie nie podoba twoje figura.

Gość gość
Nawet urody nie mozna ocenic,ta kobieta wogóle nie jest szczupła.Dodatkowo charakter arogancki i zapatrzona w siebie lalunia...

Gość gość
to chyba oczywiste ze normalny facet bedzie wolał Shakire niz kobiete ze zdjecia

Gość gość
Ale to chyba nie ja pisałam te posty.......faktycznie nie mam się czym zajmować tylko podszywać się i wychwalać. boże, palnijcie się w te łeby, horror, ile w was nienawiści. Czy ja komuś kiedykolwiek powiedziałam, że ma nie uznawać tej koleżanki za grubą? i wmawiałam, że jest szczupła? NIE, więc się odpierniczcie.

Gość gość
a co do Shakiry to chodziło o to, że ona ani piersi nie ma, ani ładnego tyłka, jak to się promuje w mediach ją jako wzór kobiecości. Tragicznie nie wygląda na pewno, ale też nie tak cudownie i kobieco. Jest mnóstwo dziewczyn nawet i szczuplejszych od niej, które mają większe piersi etc.

Gość gość
shakira ma dobrą , a nawet bardzo dobrą sylwetkę .. Szerokie biodra ktore kojarzą sie z kobiecością , Uda nie są grube jak u Farny .. Jej sylwetka nie jest doskonała , ale na pewno lepsza niż u większości kobiet Wymiary shakiry to 82-61-95

Gość gość
gość dziś a co do Shakiry to chodziło o to, że ona ani piersi nie ma, ani ładnego tyłka, jak to się promuje w mediach ją jako wzór kobiecości. Tragicznie nie wygląda na pewno, ale też nie tak cudownie i kobieco. Jest mnóstwo dziewczyn nawet i szczuplejszych od niej, które mają większe piersi etc. xxx Shakira mocno schudła przez ostatnie lata,i przyznam racje Ptrawictwu ma lepsza sylwtke niz wiekszosc Polek....

Gość gość
Jak na razie to wy a nie ja plujecie jadem, niedawno tu weszłam i tylko ty dziewczyno plujesz jadem od paru godzin na otyłe, naprawdę nie masz się czym innym zająć?

Gość gość
Zauwaz ze tu kilka osób oceniło negatywnie twoja kolezankę,wiec nie tylko jedna osoba.A Shakira to ideał dla wiekszosci mezczyzn nie licza sie cycki a całokształt.

Gość prawictwo pospolite 143
shakira ma figurę na 8/10 Lopez i Miley Cyrus na 6/10 .. Cyrus nie ma kobiecych kształtów a Lopez wygląda prawie jak kobyła .. Shakira mogłaby byc bardziej wysmukła i miec jednak wieksze piersi , to jej ciało byłoby na 9/10 Dziewczynie z youtube http://www.youtube.com/watch?v=XuSKDKnaz-4 można wystawić 9/10

Gość gość
Facet nie pies, na kości nie leci, ale też nie sikorka, żeby słoninę wpier/dalać... wniosek taki, że najlepszy jest jak zawsze złoty środek- nie za chuda, nie za gruba, taka w sam raz :)

Gość gość
Shakira to kiedys miała 95 w biodrach....teraz na tyle nie wyglada jest szczuplutka.

Może to zabrzmi nieskromnie , ale według mnie ta dziewczyna ma lepszą sylwetkę od Shakiry i Katy Perry . Ona po prostu wymiata http://www.youtube.com/watch?v=XuSKDKnaz-4

Gość gość
A jestem od niej chudsza, nie wiem o ile, ale waze 53/168.

Gość gość
shakira www.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k

Gość gość
Ile w Tobie jest nienawisci...i tak lepsza od kobiet z rozmiarem 42

Gość gość
A jestem od niej chudsza, nie wiem o ile, ale waze 53/168 i jakoś piersi mam większe od niej.. rozmiar wieksze B ja ją lubię, uważam za sympoatyczną, ale uważam za przesadę promowanie babek, które mają zwykłą sylwetkę jako boginie.Ale media każdemu pomogą, oni brzydką nazwą piękną

Gość gość
bezrobotnego prawiczka z kafe który mieszka z mamą nawet kobieta w rozmiarze 48 nie będzie chciała a takiemu się modelki marzą

Gość gość
To czemu chwalisz sylwetke swojej kolezanki która jest sporo grubsza od Ciebie?

Gość gość
W tobie jest najwiecej nienawiści. A czy ja mówię, że rozmiar 42 lepsza? nigdzie tak nie mówię. Mnie po prostu denerwuje, że media wciskają komuś, że ma mieć sylwetkę jak Shakira albo modelki, kiedy duża ilość dziewczyn ma lepsze sylwetki czy to są chude czy noszą rozmiar Shakiry

Miley Cyrus nie ma kobiecych kształtów .. Dlatego dałem jej tylko 6/10 Kobiece kształty ma dziewczyna z youtube w czarnych legginsach

Gość gość
Już chyba napisałam o co mi chodziło z tymi sylwetkami. Więcej powtarzać się nie będę, bo rozmowy tutaj zakrwawiają o żart :)

Gość gość
Cchiałas nam wmówic ze twoja kolezanka wyglada lepiej niz Ty buys wygladała w rozmiarze 40 ale jednoczesnie masz lepsza sylwetke od Shakiry?Dobry zart.

hiszpańska modelka troche za wąska w biodrach , ale 7/10 można dać

Gość gość
A jestem od niej chudsza, nie wiem o ile, ale waze 53/168. xxx myślę, że tu nie chodzi do końca o wagę i wzrost, ale o budowę. bo możesz np mieć ogromny biust, ale mieć płaski tyłek i wąskie biodra, a wtedy twoja sylwetka nie będzie atrakcyjna

Gość gość
I właśnie Shakira ma brak tyłka i brak biustu przy trochę szerszej sylwetce. Ona tak schudła po urodzeniu dziecka, wcześniej chyba lepiej wyglądała faktycznie

Gość gość
myślę, że tu nie chodzi do końca o wagę i wzrost, ale o budowę. bo możesz np mieć ogromny biust, ale mieć płaski tyłek i wąskie biodra, a wtedy twoja sylwetka nie będzie atrakcyjna zgadzam się w 100 %