Gość karolajna78 Napisano Lipiec 10, 2014 Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek. Może spróbujesz tego? Dyplom w języku polskim i angielskim plus jeszcze zestaw startowy z włosami i akcesoriami. No i rabat na włosy! Zwróciło się szybko i było warto. Trzeba rozwijać swój biznes, samo fryzjerstwo jest wszędzie, a brak właśnie specjalistów od przedłużania i zagęszczania włosów – a chętnym naprawdę mam dużo! No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam jak zacząć, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Podstawy marketingu też wytłumaczyli na kursie :) Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for You. Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach