Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM OBRZYDZENIE DO SEKSU...

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam ponad 30 lat i seks może dla mnie nie istnieć; na myśl o tym, że facet ssie moje sutki, itp. robi mi się niedobrze... Czy ktoś też tak ma? Żyję w związku, ale pewnie to kwestia czasu jak ON pójdzie mnie zdradzać...

Gość gość
Nie ma to związku z hormonami, chorobami psychicznymi, itp. zjawiskami.

Gość gość
Seks jest z******ty. Ja bym sie tylko lupcyla jesl byłby czas i póki co zawieszona sprawność fizyczna.

Gość gość
wg mnie powinnas iść porozmawiać o tym z psychologiem, bo śiadczy o jakimś zaburzeniu ,może traumie..?

Gość gość
Nie mam żadnych traumatycznych przeżyć, nic złego mi się nie przydarzyło. Po prostu tak mam, kiedyś lubiłam seks, a teraz mogę bez niego żyć i tyle.

Gość gość
a może ma to związek z Twoim mężem, może do niego Twój stosunek uległ zmianie?

Gość gość
To nie jest mąż, konkubent ;) może masz rację, może coś umarło, to chyba człowiek, który ma problem z alkoholem... Nie wiem...

Gość gość
życie i związek to nie sam seks, krzywda ci się nie dzieje jak raz na jakiś czas pójdziesz z mężem do łóżka, no chyba że wolisz być samotna na stare lata bo się brzydzisz seksu. Ja jestem w stanie zrozumieć jak ktoś się brzydzi anala czy innych dewiacji seksualnych ale jeśli masz normalnego partnera zdrowego psychicznie, który nie ma żadnych zboczeń, nie chce od ciebie anala ani trójkąta, a ci źle to jesteś zwykłą debilką. To sobie poszukaj aseksualnego tylko ostrzegę cię bo znałam kiedyś takiego ASA i miał więcej zboczeń niż możesz sobie wyobrazić, choć seksu też się brzydzisz, ale za to lubił być bity, poniżany

Gość gość
Tylko czy to jest rozwiązanie? Być z kimś i dawać d**y, żeby nie być samemu na starość? Szukam porad i sugestii od osób, które mają podobną sytuację...

Gość gość
Antykoncepcję wywaliłam - łudząc się, że to hormony są winowajcą, ale nic się nie zmieniło...