Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinka024

mój facet źle traktuje psa

Polecane posty

Gość olinka024

Ma ślicznego labradorka ale często go straszy albo krzywdzi. Gdy psuaj chce się przytulić albo podstawia się do głaskania to potrafi go straszyć i uderzyć. Kopie go pod czas spaceru gdy psinka przystanie sobie i węszy. Zawsze jest o to między nami awantura, bo ja nie trawię takiego traktowania zwierząt. Kompletnie nie wiem jak wpłynąć na mojego faceta żeby nie krzywdził psiaczka. Każda rozmowa na ten temat kończy się awanturą. Mam już tego dosyć.

Gość gość
on jest nienormalny brak słów :(

Gość gość
Twój facet to niewychowane bydle. Ciebie też tak będzie traktował. Odpuść bo będziesz żałować.

Gość olinka024
Z powodu psa, a raczej sposobu jego traktowania ciągle są awantury. Dostał ode mnie po twarzy nie raz za znęcanie się nad psem i był spokój na dwa dni a później znowu to samo.

Gość gość
Jak on walnie psa to ty mu oddaj i tak za każdym razem

Gość gość
Dobrze Ci radza. Jak mozna byc z tykim czlowiekiem? Przeciez po takich wlasnie rzeczach poznaje sie ludzi. Jacy sa dla innych, dla zwierzat, dla rodzicow. Poznaje sie ludzi w roznych sytuacjach i trzeba wyciagnac wnioski. Od zlych ludzi trzeba sie izolowac, odejsc. On sie nie zmieni. Tego mozesz byc pewna.

Gość gość
beznadziejny gnojek, weź psa na szkolenie i wytresuj na agresywnego, oby chłopak miał ktoregoś dnia niespodziankę - niech pies go zagryzie podczas snu.

Gość gość
"Przeciez po takich wlasnie rzeczach poznaje sie ludzi." x dokładnie! nie wiem na co autorka czeka

Gość olinka024
A co mam zrobić? Kocham tego faceta a jednocześnie szkoda mi bardzo psa i koło się zamyka. Jestem naprawdę zmęczona psychicznie tym wszystkim

Gość gość
Kochasz ? Tak Ci sie tylko zdaje. Tu juz nie chodzi o psa... Moze kiedys bedziecie miec dzieci. Tez bedzie je kopal?

Gość gość
To palant .zostaw go.Pies od takiego glupka jest ważniejszy

Gość gość
to psychol. dobrze że się dowiedziałaś póki nie macie dzieci. wiej. jak poczuje że ma nad Tobą władzę to też będzie cię łomotał. brak empatii i tyle

Gość gość
kochasz go a pozwolisz kopac psa .... wiec chyba nie zalezy ci na tym piesku ja mialam psa 15 lat ... umarl mi na rekach 4 lata temu do tej pory mi go brakuje a twojemu chlopu mam nadzieje ze ktos porzadnie dowali

Gość gość
Zadzwon do TOZu .Przyjadą dadzą pouczenie ze jesli ktos zglosi nastepnym razem to psa zabiora do schroniska . Wyobraz sobie co ten bydlak robi z tym psem jak są sami ... To sadysta.Teraz zneca sie nad psem ,kiedys nad Tobą . Zastanawiam sie jak mozna kochac takiego człowieka .Ja bym uciekła kradnąc mu tego psa ..

Gość gość
zabierz mu psa i uciekaj

Gość gość
psa czy konia to wszyscy bronia i wylewają łzy ale jak człowiek umiera czy to z glodu czy z czegos innego to wiekszosc tych co placze nad psami ma gdzies...

Gość gość
zerwij z nim bo kiedys ciebie bedzie tak traktowal i cwiczyl,jak ktos nie lubi zwierzad to po co je ma ,pewnie zeby sie wyzyc .jak ktos tak traktuje zwierzeta to nie moze byc dobrym czlowiekiem zastanow sie co moze z toba za pare lat robic

Gość jak tak można
człowieka poznasz właśnie po tym jak traktuje zwierzęta , jeśli bije i krzywdzi w inny sposób psa , to niewykluczone że dzieci też będzie tak traktował , ja też mam 2 psy , miałam faceta byłam z nim 6 lat , on tylko raz uderzył mojego psa i wyleciał za drzwi , dziewczyno odpuść sobie , weź ze sobą tego pieska i uciekaj ! Powodzenia życzę

Gość gość
Jak możesz pozwolić na kopanie psa w Twojej obecności, jak możesz kochać tak złego i podłego człowieka?? Najchętni j sama skopałabym Twojego chłopaka- patola ... i Ciebie , jak możesz na to patrzeć???? Pamiętaj , człowieka poznaje się po jego stosunku do zwierząt, zacznie się od psa skończy na Tobie..

Gość gość
daj namiary na niego , to sprawa dla policji o znęcanie sie nad zwierzętami Tolerując to , nie pomagając temu psu jesteś współwinna. Zabierz mu psa, sprawę zgłoś policji , a o nim zapomnij , inaczej będziesz odpowiedzialna za nieudzielenie pomocy temu psu

Gość gość
wcale mu sie nie dziwie przy tych psach mozna obledu dostac ! weszy sobie ..te kuuurewskie glupie retrivery jedyne co robia w zyciu to wesza zjadaja goffna liza szczochy innyh psow a ty nazywasz to weszeniem ?! w tym weszeniu to zapominaja o wlascicielu ! mozesz wolac debila a on nawet nie reaguje a jak juz innego psa zobaczy to koniec ! gpustackie psy nic nie warte ! zapytaj chlopaka za co go nie lubi jestem 100% pewny ze odpowie to co ja napisalem

Gość gość
zgadzam sie z gosc 12.57 :) w temacie Retriever-ow Labradorow czy Goldenow jestem obeznana i śmiało moge potwierdzic ,ze to najglupsze bydle z wszystkich ras psów :)