Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka1939

Mam 39 lat i chcę zajść w ciąże: grupa wsparcia (opis..)

Polecane posty

Gość Jolka1939

Witam. Moim marzeniem od kilku lat była druga ciaza. Mam już 16 letnia corke ale marze o malenstwie. Wiem że w moim wieku kobiety zachodzą w ciaza nawet swoją pierwsza. Tylko że ja mam pewnien problem. Otóż mam problemy z sercem i przyjmuje tabletki. Nie wiem czy uda mi się zajść w ciąże. Wiem też że to głupie ale chciałabym blizniaki. Mam 39 lat jestem trochę otyla i mam już dzjedno a to może pomoc by począć blizniaki. Ale to tylko moje glupue gadanie przecież ważniejsze jest aby urodzic jedno zdrowe dziecko. Tylko że ja zawsze byłam taka odwazna lubiałam adrenaline więc czemu miałabym nie starac się o blizniaki. W naszej rodzinie taiże są bliznieta. A wy panie co o tym myślicie? Druga ciaza w tym wieku? Grupa wsparcia!!!!!

Gość gość
Przejdź na forum macierzyństwo około 40:) ale z tymi bliźniakami to chyba żart? To nie sklep żeby sobie wybierać

Gość gość
Sam wiek nie mówi za wiele. U ciebie problemem może być otyłość i chore serce. Jesteś już na tyle dużą dziewczynką, żeby wiedzieć, że takich rzeczy nie omawia się gimgówniarskim forum, a z lekarzem. Dziękuję.

Gość gość
Chyba twoja córka tu dzisiaj pisała. Mówiła,że zamierzacie ją wysłać do szkoły gdzieś daleko,żeby mieszkała u babci.

Gość gość
Poza tym, że to prowo.