Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yantha Karlen

Czym przebić błonę dziewiczą ?

Polecane posty

Hej, mam wieelki problem. Mam 21 lat i wciąż jestem dziewicą. A za tydzień mam termin do ginekologa. Mam pytanie. Czym przebić błonę dziewiczą (poza członkiem) ? Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
idiotka :o

A czemu tak idiotka ? Ciekawe co ty byś robił/a gdybyś miał/a taki problem ? Dzięki za podpowiedzi, skorzystam :)

Gość gość
dlaczego nie umowisz się z jakims facetem?

Gość gość
najlepszy bedzie ogorek

Gość gość
glupias , po co masz przebijac sama jak ci na tej blonie nie zalezy to sprzedaj przynajmniej zarobisz

Denerwuje mnie to, że piszecie ,,idiotka". Ponieważ nie lubię ludzi, którzy twierdzą, że błona dziewica to skarb ! Ja osobiście tak nie uważam i nie toleruję wstrzymania z seksem do ślubu !!!

Gość gość
psychol hahahahaha

Gość gość
mopa se wsadz:))

Gość gość
tobie potrzebny psycholog,nie ginekolog

Ej, ej, ej, wypraszam sobie. Tylko nie psycholog ! Ja po prostu chcę skutecznie przebić cnotę i tyle.. Liczyłam na normalnie odpowiedzi... :>

niczym nie przebijaj. Jak byłam w twoim wieku i miałam wizytę i ginekologa, to lekarz zapytał czy współżyłam. Jak usłyszał, że jestem dziewicą, zbadał mnie przez odbyt. Cnotę zostaw dla chłopaka, którego pokochasz.

Gość gość
nie kazda ma az tak rozjebany odbyt:-) do autorki-rure od odkurzacza sobie wsadz

Gość gość
Denerwuje mnie to, że piszecie ,,idiotka". Ponieważ nie lubię ludzi, którzy twierdzą, że błona dziewica to skarb ! Ja osobiście tak nie uważam i nie toleruję wstrzymania z seksem do ślubu idiotka , nie lapiesz o co chodzi???? nie o twoje dziewictwo ani o wstrzemiezliwosc do slubu tylko o fakt przebicia blony samej domowymi sposobami, chcesz sie pozbyc to idz do ginia a nie widelcem w kiblu sama se bedziesz dzgac bo sobie biedy napykasz . O TO CHODZI

Gość gość
potwierdzam coś kojarzę dziewice badane są o***tem, i to jest niestety nieprzyjemne badanie

Gość gość
Blony dziewiczej sie nie przebija. Mozna natomiast ja przeciac. Oczywiscie musi to zrobic fachowiec lekarz. I tu sie prawdopodobnie zaczyna problem. Mieszkasz w katolickim kraju i jak zglosisz sie z takim problemem do katola to mozesz uslyszec ze wlasnie to skarvb czy ze masz zrobic przyjemnosc jakiemus mezczyznie. Mysle ze najwiekszym wyzwaniem bedzie tutaj znalezienie odpowiedniego gina ktory potraktuje problem powaznie i zrobi o co prosisz. Reszta to techniczny drobiazg na 3 minuty. Powodzenia.

Gość gość
nie o***tem a przez o***t lol co do tematu to przesadzasz troche kobieto

Gość gość
wiesz co zaraz idę spać ale najlepsza wypowiedź to muchomor trujak ale zrobisz jak chcesz ja sama jestem dziewicą i jak bym poszła do gina to normalnie , bym nie kombinowała z tą błoną , ja mam 23 lata, ale czekam?

Gość gość
A ja sie nie dziwie autorce, ja nie chciałabym być badana przez odbyt. Jakieś to dla mnie obrzydliwe...

I byłam u tego gina, ale wcześniej przebiłam sb ogórkiem i to najlepszy sposób. Polecam wszystkim dziewczyną, które nie chcą być dziewicami...