Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1300 do 1400 kalorii ile mozna schudnąć w wnp 2 miesiace?

Polecane posty

Gość gość

stosowalam kiedys diete 1000 kcal, ale to za malo, chodzilam glodna, nie wiem dlaczego mam blokade psychiczna ze jak bede stosowac wiecej to nie schudne (wiem glupie0, moze ktos z Was stosowal diete 1300-1400 kcal? i moze mi powiedziec jak wyglada odchudzanie ta dieta tzn, ile sie chudnie w jakim czasie?

Gość Sylwuuniaa_fl
Ja jestem na pysznej Diecie i jest super, dostaję zdrowe i świeże jedzenie, chudnę tak 1 - 1,5 kg na tydzień, czyli bardzo umiarkowanie i zdrowo.

Gość gość
Sylwuuniaa_fl to swietnie, i jesz wlasnie w takim przedziale o ktory zapytalam..? ( myslalam ze mniej sie chudnie na takiej kalorycznosci..ale fajnie:))

Gość gość
To bardzo dobra dieta. Ja już 8 dzień dietkuję jem od 1100 do 1400 zwykle właśnie 1300-1400. Na razie poleciało 1,5 kg. Wiem, że to głównie woda, ale m o t y w u j ą c a! Myślę, że przy aktywności fizycznej poleci 1 kg na tydzień, bez aktywności z 0,5 kg

Gość gość
mam nadzieje taka:), mam opory jesc wiecej niz 1200, ale musze sie nauczyc, Na pewno po miesiacu napisze co i jak u mnie zeszło na tym pulapie

Gość gość
znowu reklama pysznej diety . juz sie rzygac chce

Gość gość
aaa a ja (autorka topicu) myslalam ze to 'przymiotnik' ze osoba ta je pysznie na 1300-1400 kcal, takim odpowiedziom (reklamom) dziekuje, szukam kogos kto odchudzal sie na pulapie 1300-1400.

Gość gość
dokladnie to reklama